Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor feküdhetek le vele?

Mikor feküdhetek le vele?

Figyelt kérdés
még nem feküdtem le senkivel és a barátommal tervezem de elég parázós vagyok h hiába védekezünk teherbe esem gyógyszert még nem szeretnék szedni mert otthon még nem akarom megmondani...szóval kb mikor lehet h tuti ne essek teherbe a védekezés mellett?vagyis menstruáció előtt hány nap vagy után hány nap
2010. jún. 1. 20:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gumival akkor amikor jól esik.
2010. jún. 1. 20:31
 2/13 anonim ***** válasza:

A gumi bármikor bárhol , teljeskörű védelmet nyújt a teherbeesés ellen , uh csatlakozok az előttem szólóhoz!

de ne valami olcsó szart vegyetek , mert az elszakadhat , javaslom a durex-et..

2010. jún. 1. 20:33
 3/13 anonim válasza:
Kivéve ha kiszakad.
2010. jún. 1. 20:34
 4/13 anonim ***** válasza:

gumival bármikor lehet, mondjuk menzesz alatt nem hiszem hogy neked annyira élvezetes lenne, de ti dolgotok. amúgy ha rendesen rakjátok fel és néha ellenőrzitek, akkor nem lehet gond. ne menjen alá levegő arra vigyázzatok. ja, és olvassátok el a tájékoztatót az óvszerben, meg valami jó minőségűt vegyetek (Durex pl).

De ha hosszú távra tervezel a barátoddal ,akkor szedhetsz gyógyszert is, szerintem anyukád is nyugodtabb lenne, ha tudná,hogy ilyen felelősségteljes vagy és be is avatod.

hány éves vagy? mióta vagytok együtt?

2010. jún. 1. 20:37
 5/13 anonim válasza:
hétfőn 14 órakor
2010. jún. 1. 20:50
 6/13 A kérdező kommentje:
16 hát még nem rég de persze még várni szeretnék vele...
2010. jún. 1. 20:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Gumival bármikor, gumi nélkül meg ne kísérletezzetek, a menstruáció pedig ne legyen "biztos támpont" mert igenis, menzesz közben is teherbe lehet esni.
2010. jún. 1. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor feküdhetsz le vele, amikor akarsz. Ha úgy érzed hogy akarod és mindketten készen álltok rá. Mindenképpen védekezzetek majd, ez nagyon fontos, és ne azon görcsölj hogy teherbe esel, inkább élvezd az aktust.

Mi mindig védekezünk gumival, majd lassan beszélek anyámmal mert szeretnék áttérni a gyógyszerre, de eddig egyszer sem görcsöltem azon hogy teherbe esek. A lényeg hogy védekezzetek. Tudom ajánlani a durex elite óvszert, nekünk eddig bevált.

17L

2010. jún. 1. 23:21
 9/13 anonim ***** válasza:

www.ciklus.hu

regizz és add meg a menzeszed időpontjait...van rajt naptármódszer-es naptár is:) de ne feledd, ÓVSZEEERR!!!!:)

2010. jún. 2. 14:24
 10/13 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen:):d
2010. jún. 2. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!