Mikor feküdhetek le vele?
A gumi bármikor bárhol , teljeskörű védelmet nyújt a teherbeesés ellen , uh csatlakozok az előttem szólóhoz!
de ne valami olcsó szart vegyetek , mert az elszakadhat , javaslom a durex-et..
gumival bármikor lehet, mondjuk menzesz alatt nem hiszem hogy neked annyira élvezetes lenne, de ti dolgotok. amúgy ha rendesen rakjátok fel és néha ellenőrzitek, akkor nem lehet gond. ne menjen alá levegő arra vigyázzatok. ja, és olvassátok el a tájékoztatót az óvszerben, meg valami jó minőségűt vegyetek (Durex pl).
De ha hosszú távra tervezel a barátoddal ,akkor szedhetsz gyógyszert is, szerintem anyukád is nyugodtabb lenne, ha tudná,hogy ilyen felelősségteljes vagy és be is avatod.
hány éves vagy? mióta vagytok együtt?
Akkor feküdhetsz le vele, amikor akarsz. Ha úgy érzed hogy akarod és mindketten készen álltok rá. Mindenképpen védekezzetek majd, ez nagyon fontos, és ne azon görcsölj hogy teherbe esel, inkább élvezd az aktust.
Mi mindig védekezünk gumival, majd lassan beszélek anyámmal mert szeretnék áttérni a gyógyszerre, de eddig egyszer sem görcsöltem azon hogy teherbe esek. A lényeg hogy védekezzetek. Tudom ajánlani a durex elite óvszert, nekünk eddig bevált.
17L
www.ciklus.hu
regizz és add meg a menzeszed időpontjait...van rajt naptármódszer-es naptár is:) de ne feledd, ÓVSZEEERR!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!