Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mikor feküdhetek...

Szerintetek mikor feküdhetek le vele? Bővebben lent

Figyelt kérdés
mármint ezt úgy értem h egy fiúval mennyi idő után lehet lefeküdni h ne csak arra kelljek neki???
2010. jún. 23. 20:32
1 2
 1/13 anonim válasza:
Kor?
2010. jún. 23. 20:34
 2/13 A kérdező kommentje:
16
2010. jún. 23. 20:37
 3/13 anonim válasza:
legalább 3 hónap
2010. jún. 23. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Hogy ne csak arra kellj neki? édes istenem, olyan fiatal és butuska vagy még. Ha egy fiúnak csak arra kellessz, mindegy mikor fekszel le vele, nem változtat rajta, nem gondolod? ha meg egy fiú szeret téged, mindegy mikor fekszel le vele, 3 nap vagy 3 hónap után is szeretni fog. Amúgy még fiatal vagy hozzá, a kérdés alapján, várj néhány évet...
2010. jún. 23. 20:46
 5/13 A kérdező kommentje:
igen lehet h igaza van az utolsónak csak nem rég lett vége egy kapcsimnak kb 2 hete mert nem feküdtem le a barátommal és felhoztam neki h csak 3 hónap vagy 4 hónap után fekszem le vele és elborzadt de azelőtt mindig írta h így szeret úgy szeret
2010. jún. 23. 20:47
 6/13 anonim válasza:
20:40 vok én a 3 hónapot arra írtam ha te is akarod pl ha te máris akarnád akkor is várj 3 hónapot ha nem akarod akkor meg amí 18 nem leszel utánna jogos h miért nem feküdtök le
2010. jún. 23. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Addig várj vele amíg nem érzed azt hogy le akarsz valakivel feküdni. Lehet azt érezni ha ő is komolyan gondolja veled. Legalábbis szerintem. Meg jobb ha kicsit udvarol neked, ne add magad egyből. Én majdnem fél évet vártam vele. A barátomnak mondtam is nem tudom mikor gondolom úgy hogy le szeretnék vele feküdni. Ő mondta akár egy évet is vár. És várt rám :)
2010. jún. 23. 20:51
 8/13 A kérdező kommentje:
na látod erről bezsélek de az én barátom nem várt rám 1 hónapnál többet sőt 1 hónapot sem...
2010. jún. 23. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem is szeretett igazán. Ha szeretett volna ez nem jelentett volna akkora problémát neki. Nem kell a végtelenségig várni meg pettingelni lehet.

Az előző vagyok

2010. jún. 23. 21:14
 10/13 A kérdező kommentje:
de pedig télleg annyira jól szinlelt hozott m. fát minden nap hívott minden nap szinte jött és mégis ez van...
2010. jún. 24. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!