Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lány előtt szexről beszélni?

Szűz lány előtt szexről beszélni?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi szexről beszél szűz lány előtt, azt miért teszi? Lehet hogy nem gondolja, hogy az vagyok még? Mondjuk eleve nem tudom miért beszél egy nőnemű előtt szexről egy férfi..
2013. febr. 6. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg akar dugni.
2013. febr. 6. 23:00
 2/9 panini ***** válasza:
83%
Miért ne beszélne? :O
2013. febr. 6. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Szűz lány előtt szexről beszéni olyan, mint a malac előtt beszélni a disznóvágásról...
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

:) Előtted tényleg nem kéne, kicsit éretlen vagy még,és ezt nem bántásból mondom.

Egyrészt, valóban nem tudhatja, hogy szűz vagy még. Másrészt, miért ne beszélhetne egy férfi egy nő előtt a szexről? Talán ha nem lenne ennyire tabu téma még most is, nem lenne ennyi terhes tini, és nem kellene minden nap azt a kérdést olvasnom, hogy ujjazástól teherbe lehet-e esni.

Örülj neki, hogy közvetlen, próbál beszélgetni. Mi itt a nagy gond?

5/9 anonim ***** válasza:
0%

Lehet nagyzolni akar,hiszen a szűz semmit se tud erről.

Mondjuk én kerülöm a szűz-szexet,olyan bénák...

2013. febr. 6. 23:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Miii? Igen?

Nekem amúgy olyan fura volt, hogy felhozta a szex témát. Igaz hogy nem sok pasival szoktam beszélgetni, de a barátnőimmel igen. És nálunk lányok között soha sem jön fel a szex téma.

2013. febr. 6. 23:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó, nincs ráírva a homlokomra hogy az vagyok :D meg már annyira nem is vagyok tini. Elmúltam már 20 éves is. Szóval elvileg hihette azt hogy már nem vagyok az. De visszafogott lány vagyok.
2013. febr. 6. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:

"Mondjuk eleve nem tudom miért beszél egy nőnemű előtt szexről egy férfi.."

Ezen szakadok a röhögéstől :D

2013. febr. 6. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Már miért ne beszélheten egy férfi egy nővel a szexről? Az élet természetes része és egy egészséges nő kívánja a szexet. Ez nem csak a férfiak "mániája".

Látszik, hogy még kis naiv vagy és a szüleid tabu témának tartották a szexet...

2013. febr. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!