Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 31 évesen is szűz vagyok még....

31 évesen is szűz vagyok még. Emberileg elítélendőnek tartjátok az ilyen állapotot?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

2013. febr. 9. 21:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
ha csaj vagy,segíthetek rajtad.
2013. febr. 9. 22:02
 12/28 A kérdező kommentje:
Miért számít annyira egyből az illető neme? Kettős mérce netalán? Nem tettem semmi olyat, de ugye a mai társadalom (vagy lásd az itteni gyakoris reakciókat) megítélése ebben nem igazán pozitív, hanem lenéző, elítélő.
2013. febr. 9. 22:49
 13/28 anonim ***** válasza:
nem elitélendő, csak ciki és fura
2013. febr. 10. 00:13
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
azért számít a nemed,mert ha nő vagy,meg dughatlak,és mindketten élvezzük.Ha pasi,akkor nem,és nincs itt sok csaj,aki fel ajánlkozna.
2013. febr. 10. 00:31
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

"csak ciki és fura"

Soha nem értettem mi ebben a "ciki", de mindegy. Sok középszerű proli körében szokás "ciki"-nek, ill. "gáz"-nak titulálni dolgokat...

Nem szokványos, ennyi.

2013. febr. 10. 00:33
 16/28 anonim ***** válasza:

akkor nem azt mondom hogy ciki, hanem hogy fura és gáz.

biológiailag 15 évesen már készen állna az ember a gyerekgyártásra, szellemileg és érzelmileg pedig legkésőbb 20 évesen. Ha valami miatt huszonéves korára se történt meg az kicsit természetellenes.

2 oka lehet szerintem hogy még nem akciózott az illető.

Vagy nincs hozzá ingere (aszexuális), vagy pedig peches/béna/nem kellett senkinek. Az első esetben semmi gond, ő ilyen, nem kell neki, na bumm...A második esetben meg ha szeretne ő dugni csak nem tud akkor az gáz. Valamin sürgősen változtatni kell ha nem akar szűzen elpatkolni az illető.

2013. febr. 10. 09:29
 17/28 Geryke1991 ***** válasza:
0%
Iszonyatosan égő és gáz és ásd el magad! 31 évesen aki szűz az nagyon szerencsétlen... és most le lehet szólni, meg küldjetek el a fszba nm érdekel...20 évesen, de legkésőbb 23 évesen már illett volna elveszteni...hiába mondjátok, de aki 31 évesen és szűz az természetellenes!!!
2013. febr. 10. 23:59
 18/28 LeftBehind ***** válasza:
80%
Geryke1991 - Autó,számítógép,olajfúró,dinamit,atombomba,gátak stb.....de egy 31 éves szűz már természetellenes,ugye?
2013. febr. 11. 00:18
 19/28 Geryke1991 ***** válasza:
0%
mond már meg hogy ez hogy jön ide?! ezek mind emberi találmányok, amik részben hasznosak, részben elég károsak... de az hogy valaki 31 évesen ne szexelt volna az igenis természetellenes... ne magyarázza már nekem meg senki hogy ez normális dolog mert én akasztom fel magam:D
2013. febr. 11. 12:09
 20/28 LeftBehind ***** válasza:
Mert azt nem az emberek találták ki,hogy mi normális és mi nem? Nehogy már te döntsd el valaki viselkedéséről,hogy természetellenes vagy sem! Most mégis mit csináljon szerencsétlen,utazzon vissz az időben?
2013. febr. 11. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!