SOS, nagyon fontos. Holnap nőgyógyászhoz szeretnék menni fogamzásgátlót kiiratni, most mennék először, de félek nagyon. Mire számítsak?
Mivel a kerdesed a "Szerelem, szex » Szüzesség"-ben van ezert mondtak,hogy nem fog megvizsgalni...
Semmi rosszra ne szamits ;)
Egy nuni tagitoval beles,vesz egy mehnyak kenetet (rak-szures) ,megvizsgalja a melledet,megkerdezi a panaszaidat (folyas,vagy petefeszek-gyulladas...stb.) es felirja a szukseges gyogyszert....
Ne idegeskedj! :)
16 vagy és már mész?
23 vagyok de még sosem voltam, nem volt gondom, tán ezért.
szerintem ne félj.
Úristen eddig egy szűz se halt bele vizsgálatba... ._.
Engem is megvizsgált, persze előtte megnézte vizsgálható vagyok e egyáltalán. Nem kell tőle fosni, nem fáj, csak kellemetlen. És a te érdeked, hogy megnézzen. Engem a vizsgálat után még vizeletadásra és hüvelyi ultrahangra. És még élek :D
Szóval ne félj, bár lehet elkéstem a biztatással :)
13-as,
azért menj el nőgyógyászhoz.A szűrővizsgálatok nagyon fontosak.Évente egy rákszűrés.Én majd a nyáron megyek megint,mert tavaly nyáron voltam utoljára,tehát évente egyszer muszáj. Ezen kívül kontrollra is visszamegyek néha.
Nem ettől félni,10 perces kb. egy vizsgálat.Inkább csak a várakozás unalmas,hogy bejuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!