Lehetséges még az életben egy olyan lányt találnom, aki 15 éves és még szűz?
vannak. az osztályomból mindenki szűz még
14l

Szerintem a 15 éves lányok max. 20%-a szexelhetett, a többi még szűz. Oké, az arány nem biztos, de az igen, hogy jóval több szűz van mint aki már szexelt. Vagy az van, hogy a "menő" lányok eldicsekednek vele, a többi meg rámondja, hogy ő is szexelt, mert nem akar lemaradni. Vagy pedig azért hiszik ezt az emberek, mert tudnak 1-2 szexelő 15 éves lányról, és általánosítanak, hogy jaj, az összes mai tini ilyen.
Én 16 éves vagyok, 10. osztályos. Nálunk nem hencegnek a lányok a szüzesség elvesztésével, kb 4 lányról tudjuk, hogy már szexel, de abból 3 kapcsolatban van, a negyedik az, aki bulikban is odaadja magát. Persze van néhány akit ilyen téren nem ismerünk, de az biztos, hogy a lányok többsége még szűz nálunk. (egy átlagos pesti gimnáziumba járok)
16/L

Én is szűz vagyok, és 15 éves. És hülyeség, hogy nem lehet találni ebben a korosztályban szűz lányokat... Talán egyenként végigkérdeztél egy fél iskolát, vagy honnan veszed? Talán csak úgy ránézel a lányra, és megmondod, hogy na ő tutira nem szűz?
Az osztályomban 17 lányból 2 nem szűz. Az egyik 2,5 éves kapcsolatban van, a másik meg egy ribanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!