Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Merjem megtenni?

Merjem megtenni?

Figyelt kérdés
16 múltam októberben, szűz vagyok. Holnap egy olyan buliba megyek, ahol ott lesz az a srác akibe szerelmes vagyok lassan egy éve. Már többször próbálkozott, de sosem hagytam neki, hogy megtegye. Kész vagyok rá lelkileg, és leginkább fizikailag is, tisztában vagyok vele hogy kötelező védekezni a nemkívánt terhesség és a betegségek miatt, és még azzal is tisztában vagyok, hogy valószínüleg nem fog ezek után keresni. BEVÁLLALOM. De meg szeretném tenni. Csak nem tudom hogyan tálaljam anyukámnak. Mindig is a család szeme-fénye voltam, féltenek. Nem tiltanak semmitől, csak mégis kellemetlen erről beszélni. Tehát túl sok indok szól amellett hogy tegyem meg, és túl kevés amellett, hogy ne. De a ti véleményetekre vagyok kiváncsi. Tegyem, vagy ne?!
2013. febr. 1. 14:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
miért akarod egy olyan fiúval elveszíteni 16 évesen a szüzességed, aki még csak nem is a pasid?
2013. febr. 1. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy ha lesz egy pasid, akivel kölcsönösen szeretitek egymást az jobban megérdemelné, hogy elvegye a szüzességed, mint valaki aki aztán csak úgy ott hagy? Persze a te tested...
2013. febr. 1. 15:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát ha neked az jó, ha valaki megdug aztán otthagy egy szó nélkül, akkor csináld!

Szerintem helytelen lenne megtenned!

2013. febr. 1. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is, nem vagy szerelmes! Jobb, ha ezt az infot feldolgozod, a hormonjaid dolgoznak, de nem lehetsz szerelmes igazan, ha nem is ismered, nem vagytok egyutt. Ez butasag. 16 eves vagy, meg egy kicsit gyerek, de mar egy kicsit felnott. Ha lefekszel vele, az egy olyan dontes, amit csak egy butacska osztonleny, egy gyerek hozhat meg. Amennyiben van tartasod, es nem adod oda neki magad, hanem megvarod azt akit igazabol szerethetsz, nem csak a fejedben/kepzeleteidben, az egy erett, felnott dontese. Tied a dontes.
2013. febr. 1. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Szóval megdugatnád magad,hogy ne legyél szűz?Azért mert tetszik a srác..figyelj ne haragudj de ezzel a gondolkodásmóddal te még nem vagy elég érett a szexuális élethez,ez a plátói úgymond szerelem majd elmúlik.A helyedben várnék még találnék egy srácot akivel tényleg szeretni fogjuk egymást,és még elég érett leszek.Ne akarj kis ribi lenni.
2013. febr. 1. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Így semmiképp ne menj bele...csak egy strigula leszel és valószínű hogy a srác kihasználná a helyzetet,nem véletlenül próbálkozott párszor.Főleg ne buliba veszítsd el.Várj meg egy rendes kapcsolatot,ismerd meg,és ha tényleg szerelmes vagy akkor tedd meg hogy szép emlék legyen.Amúgy 16 évesen,és ezzel a gondolkodásmóddal felelőtlennek tűnsz.Csak magadnak ártanál vele.
2013. febr. 1. 16:46
 17/20 anonim ***** válasza:

"...ahol ott lesz az a srác akibe szerelmes vagyok lassan egy éve. Már többször próbálkozott, de sosem hagytam neki, hogy megtegye."

Ha te szerelmes vagy belé, és te is bejössz neki akkor mért nem jártok? Ismeritek meg egymást eltelik pár hónap és lefekszetek??

2013. febr. 1. 17:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Utána meg jön majd valaki, akit még jobban szeretsz, hosszú, tartós kapcsolatotok lesz, a srác oda meg vissza lesz érted.. Eljön az idő, hogy lefeküdjetek, megkérdezi: szűz vagy még? Erre te azt válaszolod: már nem, mert elvesztettem egy alkalmiban...

Képzeld el a jövendőbeli barátod arckifejezését.

Szerintem nagy hülyeség lenne.

Már csak a korod miatt is..

2013. febr. 1. 18:48
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 100%ig eltántorított mindenki attól hogy hülyeséget csináljak. Valószínüleg el sem megyek.
2013. febr. 1. 20:25
 20/20 anonim válasza:
100%
Szerintem ne csinálj butaságot! Már másnap bánni fogod és a legjobb az egészben,hogy ahogy ezt leírtad biztos másoktól is kértél már tanácsot meg hasonlókat és szerintem elég makacs csaj lehetsz ha ide is feltöltötted ezt a kérdést. Mivel nem fogadtad el a barátaidtól kapott infót. Nem ez a legalkalmasabb hely erre a dologra. Milyen indokaid vannak arra,hogy megtedd? Mert tetszik a srác és vicces is talán ne legyél butus gondolkodj és a családodnak nem hiába vagy a szeme-fénye.:) Jól gondold át van rá még 1 éjszakád ez az idő sok mindenre elég szóval szerintem jól gondold át! Még abba is biztos lennék,hogy a dolgot se fogod élvezni mivel ezen jár az eszed,hogy megtedd-e vagy sem szóval sex közben is ezen fogsz biztos agyalni,hogy legközelebb mi lesz?! Hagyd a fenébe ha így állsz a csávóhoz,hogy ilyen kérdéseket kell feltenned magadnak akkor te nem nagyon akarod még.:)
2013. febr. 1. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!