Nem merem megtenni, ez baj? :| lányok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és 1 héten többször masztizok..de én csak a csiklómat izgatom,de "felnyúlni" nem merek,tampont sem használok,már próbáltam az ujjamal vmit,de nem merem mer félek,hogy fáj vagy valami...van ilyen lány itt aki pont ez az akadálya? :|
Normális válaszokat kérek köszi :)
2012. jan. 7. 20:31
1/13 Utcakultúra válasza:
Hát ha téged nem zavar akkor mért lenne baj?
2/13 anonim válasza:
szivesen nyújtok neked segítő kezeket...
3/13 A kérdező kommentje:
hátjóó,de majd ha a pasimmal elérkezünk arra a pontra,akkor..félek hogy fájni fog...:|
2012. jan. 7. 20:37
4/13 anonim válasza:
egy kicsit mindenkinek fáj.ezen tul kell esni.én szinte észre sem vettem,ha elég vágy van benned az lesz a legkevesebb ami érdekelni fog.
5/13 anonim válasza:
fog is kinek jobban kinek kevésbé de előbb utóbb átesel rajta nem fáj sokáig és csak annyira maksz mint amikor görcsölsz menzesz elött
6/13 anonim válasza:
én vettem már el több mint 10 lány szüzességét...,ha gondolod én profi vagyok és szivesen segítek.. mert,ha valami béna csinálja neked akkor az nagyon kellmetlen lesz...és csak akkor tudod majd meg,hogy béna mikor oda kerül a sor..
7/13 anonim válasza:
naaa rémisztgesd még szegény csajt.... figyi csak meg kell kérni a srácot hogy nagyon lassan csinálja. de nomrélisaknak van anyni esze.
8/13 anonim válasza:
Mint ahogy a 7-es is mondja. Még annyit, hogy majd előtte eléggé izgasson fel, legyél eléggé... hát sikos, akkor nem fog annyira fájni.
9/13 anonim válasza:
a szüzességhez kevés pasinak van szerencséje...és igen is tapasztalatot igényel a dolog mert,ha nem úgy sikerül ahogy sikerülnie kéne akkor egy életre szóló trauma érheti a lányt..
drága kérdező.! mivel én tapasztalt vagyok a szűzoltásban így adok neked lehetőséget ,hogy a lehető leg kellemesebb élményként éld meg a szüzességed elvesztését..
10/13 anonim válasza:
nem kell felnyúlni magadnak,anélkül is lehet orgazmusod,egyátalán nem baj,javaslom,még a szexel azért várj 1-2 évet amikor már nem fogsz félni tőle,nem késel le semmiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!