Fiúk, lányok! Ti az otthoniakkal közöltétek, hogy nem vagytok már szüzek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kérdés olvasása közben jött ez a kérdés, arra lennék kíváncsi, hogy van itt, aki otthon is megosztotta a szülőkkel, családtagokkal, hogy már nem szűz? vagy nálatok ez hogy működött?mert szerintem senkinek semmi köze hozzá....
Légyszi értelmes válaszokat, kort és nemet írjatok!
Előre is köszönöm!
2012. jan. 6. 18:00
1/14 anonim válasza:
2x2 méteres hirdetőtáblával mászkáltam a nyakamban. :D
2/14 anonim válasza:
hát én először nem mondtam el, mert nem tudtam mit reagálnának...aztán összejöttem a mostani barátommal (akkor 17 voltam) és akkor mondtam el nekik, de azt mondták hogy tudják hogy előbb történt meg mint hogy én elmondtam mert máshogy viselkedtem....:)
L21
3/14 anonim válasza:
Előző:Hogy viselkedtél máshogy?:)
4/14 PT-Daniel válasza:
Mivel edesapam talalt ram szüleim haloszobajaban, ket mesztelen lannyal, reszegsegünket kialudva, nem igazan kellett mar magyarazkodnom... azt mar inkabb, hogy miert nem mentem suliba egy teljes hetig es kifosztottam a barszekrenyt, mig ök üzleti uton voltak...
5/14 anonim válasza:
nem szóltam, mert nem kérdezték, kb 5 évvel később kérdezte meg valaki, hogy szűz vagyok-e (a családból)akkor meg mondtam, már nem,és enyivel le is zártuk a dolgot
6/14 anonim válasza:
18F vagyok 15évesen vesztettem el, otthon 16évesen tudták meg, rákérdeztek mivel sokszor aludtam ott lányoknál vagy hoztam őket haza
7/14 anonim válasza:
Anyámmal együtt mentünk el a nőgyógyászhoz felíratni a fogamzásgátlót. Utána már nem kellett megmondanom, hogy pontosan mikor történt.
8/14 A kérdező kommentje:
Kööszi a válaszokat!
2012. jan. 6. 18:14
9/14 anonim válasza:
Hát, én 18évesen vesztettem el, most 21 vagyok, de nekem még mindig nem tudják.. sőt semmi párkapcsolatomról nem tudnak (nem vittem magamhoz senkit, mert nem egyedül vagyok a szobában) szóval.. nem vagyok jóba se anyámmal se apámmal, hogy ilyenekről beszéljek velük.. nem is bánom annyira:)
10/14 anonim válasza:
Én azzal állítottam be, hogy fogadjunk, hogy a családunkban már senki sem szűz már.Hát vették a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!