Fiúk, lányok! Ti az otthoniakkal közöltétek, hogy nem vagytok már szüzek?
Sziasztok! Egy kérdés olvasása közben jött ez a kérdés, arra lennék kíváncsi, hogy van itt, aki otthon is megosztotta a szülőkkel, családtagokkal, hogy már nem szűz? vagy nálatok ez hogy működött?mert szerintem senkinek semmi köze hozzá....
Légyszi értelmes válaszokat, kort és nemet írjatok!
Előre is köszönöm!
Hát, nálunk úgy volt h a pasim este mindig egyre tovább és tovább maradt..
Volt h apám reggel bejött a szobámba vmiért (akkor már nem volt ott a srác) de látta a óvszeres dobozt, meg a szétdült ágyat..
Másnap láttam is a fején h ki van akadva:)
Egyszer volt h a pasimmal úgy elaludtunk, h hajnal 6 kor ment haza, és mikor kikísértem találkoztunk a munkába induló apámal, na azon is kiakadt. Amugy a mit mondd a szomszéd miatt volt ez az éjjeli hazajárkálás, nehogy lássák a szomszédok h ott aludt vki:)
Előző:Hogy viselkedtél máshogy?:)
erre nem tudok válaszolni mert nem tudom :D én úgy éreztem hogy ugyan úgy viselkedem mint eddig...de hát a szülők észre veszik ha valami "nem stimmel" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!