Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, lányok! Ti az otthoniakk...

Fiúk, lányok! Ti az otthoniakkal közöltétek, hogy nem vagytok már szüzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kérdés olvasása közben jött ez a kérdés, arra lennék kíváncsi, hogy van itt, aki otthon is megosztotta a szülőkkel, családtagokkal, hogy már nem szűz? vagy nálatok ez hogy működött?mert szerintem senkinek semmi köze hozzá....

Légyszi értelmes válaszokat, kort és nemet írjatok!

Előre is köszönöm!

2012. jan. 6. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk úgy volt h a pasim este mindig egyre tovább és tovább maradt..

Volt h apám reggel bejött a szobámba vmiért (akkor már nem volt ott a srác) de látta a óvszeres dobozt, meg a szétdült ágyat..

Másnap láttam is a fején h ki van akadva:)

Egyszer volt h a pasimmal úgy elaludtunk, h hajnal 6 kor ment haza, és mikor kikísértem találkoztunk a munkába induló apámal, na azon is kiakadt. Amugy a mit mondd a szomszéd miatt volt ez az éjjeli hazajárkálás, nehogy lássák a szomszédok h ott aludt vki:)

2012. jan. 6. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
nem kellett konkrétan elmondanom, mert ismerkedésünk után sűrűn nálam aludt, én is mentem a lakására szóval biztosan gondolták, hogy nem csak beszélgetünk egész éjjel és nem csak alszunk 2 m távolságra egymástól. :D Rájöttek maguktól. :D
2012. jan. 6. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző:Hogy viselkedtél máshogy?:)

erre nem tudok válaszolni mert nem tudom :D én úgy éreztem hogy ugyan úgy viselkedem mint eddig...de hát a szülők észre veszik ha valami "nem stimmel" :)

2012. jan. 7. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem mondtam nekik, de a párommal már 4 hónapja 1ütt alszunk szóval biztos gondolják.
2012. jan. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!