Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak 22-25 közötti szép (és...

Vannak 22-25 közötti szép (és normális) szűz lányok?

Figyelt kérdés
Én 27 vagyok, és olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, akin még "nem ment át a fél város", akik nem azért szüzek, mert csúnyák vagy valami "defektjük" van.... Nem itt akarok ismerkedni, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e még ilyen, vagy csak álmokat kergetek?
2012. jan. 6. 16:32
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
57%

Van ilyen. =)

Nem én, de többet is ismerek.

20N

2012. jan. 6. 16:33
 2/39 anonim válasza:
63%
Én 21 éves vagyok már nem vagyok szűz sem csúnya. De rajtam pl nem ment át a fél város és azért vesztettem el a szüzességem (19 majdnem 20 évesen mert a párommal a szerelem vezérelt minket.)Csak azért írom mert attól, hogy valaki nem szűz már 22-25 éves korában attól még lehet hogy teljesen normális és nem volt meg neki minden létező ember. Sajnos szakítottunk a barátommal de várom az igazit és nem k-félek össze vissza hanem hiszek benne hogy az a minimális tapasztalatom ami van majd esetleg a férjemnek aki lesz örömet fog okozni.
2012. jan. 6. 16:37
 3/39 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező te egy aberrált f@sz vagy! Normális ember ilyet nem kérdez meg!
2012. jan. 6. 16:38
 4/39 anonim válasza:
74%

egyik spanom egy 30 éves csajnak vette el nemrég a szüzességét.

hogy hol kell keresni az ilyen lányokat ? tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban, utcán, ugyan is az efféle egy évbe ha egyszer betéved egy szórakozóhelyre, akkor is úgy cibálják el a barátnői.

2012. jan. 6. 16:39
 5/39 PT-Daniel ***** válasza:
42%

Voltak... Sorry!

27/F

2012. jan. 6. 16:40
 6/39 anonim ***** válasza:
42%

Átmenetek is vannak ám.. viszont a legtöbb szép és normális lány 22 éves korára már nem szűz, mert valószínűleg már volt szerelmes, és valószínű, hogy le is feküdt vele. Szüzek viszont például azok a nagyon keresztény lányok, akik nem hajlandóak a házasság előtt szexelni.

Amúgy te is szűz vagy, hogy ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy a lány is az legyen? :)

2012. jan. 6. 16:41
 7/39 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok már szűz, és nem is "ragaszkodom hozzá", hogy a lány is az legyen. Én is hasonlóképpen gondolkozom, mint valamelyik lány, szerelemből feküdtem le a volt barátnőmmel. Most komoly kapcsolatot keresek. Megtehetném, de nem fekszem le csak azért egy lánnyal mert az megtetszik.
2012. jan. 6. 16:44
 8/39 anonim ***** válasza:
Vannak, ők v vallásosak, v nagyon válogatósak.
2012. jan. 6. 16:45
 9/39 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagyok sem nagyon vallásos, sem nagyon válogatós...csak nem fekszem le fűvel fával.

Ezért tartok itt 24 évesen. És egyáltalán nem bánom.

Számomra fontosak az érzelmek, az emberi értékek...és ami mindennél fontosabb a megbízhatóság! Legalábbis számomra...

2012. jan. 6. 16:52
 10/39 anonim ***** válasza:
9%
20 fölötti szűz lányt még esetleg találsz, de normális....sok sikert.
2012. jan. 6. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!