Vannak 22-25 közötti szép (és normális) szűz lányok?
Szép is vagyok, normális is és 22 éves, de nemrég lefeküdtem a szerelmemmel, így már nem vagyok szűz, bocsi. :) Sok ilyen lány van még, biztosan találsz majd te is egyet!
A párom is örül(t), hogy sikerrel járt. :)
Ne kergess álmokat!
NINCSENEK. ha 22 évesen még szűz akkor valami gixer van.
az én csajaim punusa 24-25 évesen már több mint 10 kukaccal hancúrozott, ez az átlag is egyébként.
Nem olvasom el az eddigi válaszokat, de írok egy tapasztalatot. Netről randiztam egy helyes, vékony, szőke lánnyal, de annyira tartózkodó volt, hogy amikor átöleltem majdnem elpityeredett. Még a második-harmadik randin se tudtam megcsókolni, bár elmondása szerint tetszettem neki. Aztán kiderült, hogy 14 éves korában molesztálták vagy megerőszakolták (ezt nem kérdeztem pontosan), azért fél így a férfiaktól.
De szeretkezésben még nem volt része, pedig 23 éves, de beszélt arról, hogy ha kell, a házasságig várna vele, volt barátjával fél év alatt se jutottak el az ágyig.
26f
nem olvastam végig, én 21 éves vagyok, szűz.
volt már fiúval együtt csak nem feküdtünk le mert nem éreztem hogy ő az igazi.
nem vagyok stikkes meg semmi agyi bajom nincsen.
szépnek mondanak, tipikusan ez a "biztos van barátja" kategória
Itt minden kis szüzike gyönyörű, meg normális, csak nem fog minden jöttmenttel lefeküni, csak azért, hogy ne legyen szűz, hanem megvárja, hogy szerelmes legyen, érzelemből történjen, meg hű, meg ha. De a nagy intelligenciájuknak az elképzelhetetlen, hogy másnak ez esetleg összejön "tizenixévesen", azok biztos csak dacból meg poénból szexelnek... Mindig ez a "én legalább..."
Ha így állunk, én is írhatnám, 14 évesen elvesztettem, és én legalább fel tudok mutatni egy majdnem 10 éves kapcsolatot, és nem azzal telt a fiatalságom, hogy álmodoztam a lófarkú szőke hercegről, hanem éltem is. Nem kell szó szerint venni, de nem úgy kéne magatokat jobb színben feltüntetni, hogy másokat becsültök le... Ez a "legalább" elég szánalmas, ha csak ezzel tudtok érvelni a szüzességetek mellett. Mert ha nektek nem sikerült, nyilvánvaló, hogy más is csak megalkuvásból beugrott gyorsan az első szembejövő ágyába, dugtak egyet, aztán felkiáltott megkönnyebbülten, hogy "hurrá, nem vagyok szűűűz", majd hazament, és soha többet nem találkoztak... Csak is ez létezik, ha valaki nem tartogatja huszonéves koráig...
Kérdező, te meg ne akarj bontatlan terméket, ha te magad sem vagy éppen az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!