Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak 22-25 közötti szép (és...

Vannak 22-25 közötti szép (és normális) szűz lányok?

Figyelt kérdés
Én 27 vagyok, és olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, akin még "nem ment át a fél város", akik nem azért szüzek, mert csúnyák vagy valami "defektjük" van.... Nem itt akarok ismerkedni, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e még ilyen, vagy csak álmokat kergetek?
2012. jan. 6. 16:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%
Nem biztos hogy a vallás miatt van, vagy mert válogatós, egyszerűen így alakul az élete.
2012. jan. 6. 16:57
 12/39 anonim ***** válasza:
34%
20 év alatt már biztos esett egy lány szerelembe, és a kíváncsiság sem hagyta nyugodni, ...és ha normális körülmények között élt...akkor egyszerűen nem látom reálisnak, ...ha csak nem jött neki össze...de megint...ha nem jön össze, akkor az valami problémára utal pl félénkség stb...mert, biztosan akarja, csak nem volt még módjában
2012. jan. 6. 17:51
 13/39 anonim ***** válasza:
0%

van de azok csak nagyon tökéletes srácról álmodoznak mint pl az a csillámló buza a Twilightból:D Így sose lesz senkijük, uncsi tesómék mondtak pár ilyen lányt nekem/meg mutatták őkjet FB-on

f18

2012. jan. 7. 00:05
 14/39 anonim ***** válasza:
81%
Vannak későn érő típusok, én is ilyen vagyok.
2012. jan. 7. 17:52
 15/39 anonim ***** válasza:
60%
Ja??? hogy ha egy lány nem szűz ,ár 22 évesen akkor az egyenlő azzal hogy vagy ribanc vagy nem normális?-.-'...
2012. jan. 12. 00:05
 16/39 anonim válasza:
86%
de jó kis elvárásaid vannak... de te vajon felérsz egy 22 éves szép, okos szűz lány elvárásaihoz???
2012. jan. 12. 00:23
 17/39 anonim ***** válasza:
84%

Használatlan cuccot akarsz, mi? Nem pedig sérült árut?! Ez nem a teszkó öreg! Tisztelhetnéd jobban is a nőket! Ez alapján méred a nők értékét?! Elég szegényes!

29F

2012. jan. 12. 01:13
 18/39 anonim ***** válasza:
56%
templomokba nézz körül vasárnap délelőttönként.
2012. jan. 12. 01:56
 19/39 anonim ***** válasza:
11%

A szűz lányokkal csak a baj van, főleg ha már elmúltak húsz. Már bocs, akit megbántottam, de én ezt tapasztaltam. Már nem a szüzeket keresem, csak annyi a lényeg, h ne legyen a fél város a "lyuksógorom"! :)

29/F

2012. jan. 12. 06:59
 20/39 anonim válasza:
100%

Vannak, én is ebbe a kategóriába tartozom.

De miért gondolják egyesek, hogy azért, mert valaki még huszonévesen is szűz, az biztosan vallásos, csúnya, válogatós vagy "defektes"?

Vallásos nem vagyok. Csúnyának sem tartom magam, s a visszajelzések szerint sem vagyok az. Válogatós? Ez mit takar? Mert szerintem attól, hogy nem minden hímnemű jön be, még nem leszek válogatós. Mindenkinek van zsánere. (És mielőtt valaki beszólna, számomra nem a magazinmacsó az.) Defektes? Ez szintén mi? Ha az ember nem nagyszájú és nem haverkodik össze az utcán minden szembejövővel, akkor már nem normális vagy problémás? Tény, hogy zárkózottabb és távolságtartóbb vagyok, de nem hiszem, hogy ez valamiféle "betegség” lenne.

Szóval, kedves kérdező, még van remény, hogy találj olyan lányt, amilyet szeretnél. A 4-es válaszolóval viszont egyetértek, valóban nem a szórakozóhelyeken érdemes keresgélned. (De nem is templomban vagy könyvtárban.)

2012. jan. 12. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!