Vannak 22-25 közötti szép (és normális) szűz lányok?
van de azok csak nagyon tökéletes srácról álmodoznak mint pl az a csillámló buza a Twilightból:D Így sose lesz senkijük, uncsi tesómék mondtak pár ilyen lányt nekem/meg mutatták őkjet FB-on
f18
Használatlan cuccot akarsz, mi? Nem pedig sérült árut?! Ez nem a teszkó öreg! Tisztelhetnéd jobban is a nőket! Ez alapján méred a nők értékét?! Elég szegényes!
29F
A szűz lányokkal csak a baj van, főleg ha már elmúltak húsz. Már bocs, akit megbántottam, de én ezt tapasztaltam. Már nem a szüzeket keresem, csak annyi a lényeg, h ne legyen a fél város a "lyuksógorom"! :)
29/F
Vannak, én is ebbe a kategóriába tartozom.
De miért gondolják egyesek, hogy azért, mert valaki még huszonévesen is szűz, az biztosan vallásos, csúnya, válogatós vagy "defektes"?
Vallásos nem vagyok. Csúnyának sem tartom magam, s a visszajelzések szerint sem vagyok az. Válogatós? Ez mit takar? Mert szerintem attól, hogy nem minden hímnemű jön be, még nem leszek válogatós. Mindenkinek van zsánere. (És mielőtt valaki beszólna, számomra nem a magazinmacsó az.) Defektes? Ez szintén mi? Ha az ember nem nagyszájú és nem haverkodik össze az utcán minden szembejövővel, akkor már nem normális vagy problémás? Tény, hogy zárkózottabb és távolságtartóbb vagyok, de nem hiszem, hogy ez valamiféle "betegség” lenne.
Szóval, kedves kérdező, még van remény, hogy találj olyan lányt, amilyet szeretnél. A 4-es válaszolóval viszont egyetértek, valóban nem a szórakozóhelyeken érdemes keresgélned. (De nem is templomban vagy könyvtárban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!