Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor merjem megtenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor merjem megtenni?

Figyelt kérdés

A srác kb 1, másfél hónapja mondta, hogy tetszek neki, és azóta is jóban vagyunk, sokat beszélgetünk. eddig kétszer beszéltünk meg randit de végül vagy annyiban maradt az idő megbeszélése, vagy beteg lettem. Honnan tudhatom, hogy merjem-e megölelni? Szóval az első randin( ha összejön. ) megölelhetem? Ti örülnétek neki? Vélemény?

14/L (:

2011. jan. 14. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Simán megölelheted, puszit is adhatsz neki. Több szerintem első randin nem kell, de nem is gáz.
2011. jan. 14. 12:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Öleld meg nyugodtan :)
2011. jan. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!