Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Várjak az elvesztéssel vagy ne?

Várjak az elvesztéssel vagy ne?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Úgy gondolom, hogy ebben a korban egy kicsit korai elveszteni a szüzességet, de magamat mégis elég érettnek tartom rá. Merjek belevágni, vagy inkább várjak még egy kicsit?
2012. aug. 4. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
HA találsz egy olyan fiút, akivel komoly kapcsolatod van, és már bizonyos időt magad mögött tudsz akkor igen. Nem vagy hü*e 14 éveske. Gondolom a védekezésről nem feledkeznél el..
2012. aug. 4. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem addig várj amíg semmilyen gondolatod nem akadályoz meg benne. És próbálj olyan embert találni akinek öröm oda adni magad:) nekem már sikerült.:)
2012. aug. 4. 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Többiek véleménye?
2012. aug. 4. 18:01
 4/5 szelesoldier ***** válasza:

Ha azért vársz további válaszokat hogy azt mondjuk vágj bele még ma akkor csalódnod kell. De azt sem mondom hogy várj vele, inkább keress magadnak egy társat, ne szexre hanem az életre és ha jól mennek a dolgok és együtt vagytok már vagy majdnem fél éve akkor az a srác már eleget várt rád és önmagadért szeret. Vele már bátran megteheted, ja és védekezzetek. Sok sikert!

u.i. Gyökereket kerüld el, csak megbánás lesz a vége.

2012. aug. 4. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nem értem miért kell ezen ennyit filózni. Hülyeség, hogy várj akit szeretsz szöveg. Sokkal jobb olyannal elveszitened akit nem szeretsz.. Következő kapcsolatodban meg nem kell a pasinak éveket várnia. Ha nem állsz készen akkor várj még nincsen korhoz kötve
2012. aug. 7. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!