Merjem megtenni?
Figyelt kérdés
16 múltam októberben, szűz vagyok. Holnap egy olyan buliba megyek, ahol ott lesz az a srác akibe szerelmes vagyok lassan egy éve. Már többször próbálkozott, de sosem hagytam neki, hogy megtegye. Kész vagyok rá lelkileg, és leginkább fizikailag is, tisztában vagyok vele hogy kötelező védekezni a nemkívánt terhesség és a betegségek miatt, és még azzal is tisztában vagyok, hogy valószínüleg nem fog ezek után keresni. BEVÁLLALOM. De meg szeretném tenni. Csak nem tudom hogyan tálaljam anyukámnak. Mindig is a család szeme-fénye voltam, féltenek. Nem tiltanak semmitől, csak mégis kellemetlen erről beszélni. Tehát túl sok indok szól amellett hogy tegyem meg, és túl kevés amellett, hogy ne. De a ti véleményetekre vagyok kiváncsi. Tegyem, vagy ne?!2013. febr. 1. 14:52
1/20 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy eltűnne a srác miután engeded neki, akkor szerintem várj még.
2/20 anonim válasza:
Elárulnád kedves, hogy mi az a tulsok indok ami a mellett szol, hogy 16 évesen megba-asd magad?
3/20 anonim válasza:
Ha megteszed, valószínűleg még jobban belezúgsz majd... ami azt jelenti, hogy teljesen össze fogsz törni és kevésnek fogod érezni magad, hogy csak erre kellettél...
Tisztelhetnéd magad többre...
4/20 anonim válasza:
És esetleg a buliban akarjátok megtenni? Mert akkor az igen csak romantikus lesz elsőnek.
Mindenesetre a helyedben várnék és egy olyannal veszíteném el, aki nem pattan le a dolog után.
5/20 anonim válasza:
szerintem olyannal veszitsd el,akivel jartok már egy jó ideje...ha így kapcsolat nélkül belemesz,sztem elég lotyós lenne(ha a srác szeretne,már lépett volna, es nem csak megdugni akarna)
6/20 anonim válasza:
Én is 16 voltam (most 31 vagyok tehát nem most volt), de a fiú nagyon kedves volt, és nem is tűnt el utána. Szerintem nem korai én már 15 évvel ezelőtt sem éreztem annak, de nagyon fontos hogy ki az.. Én erre alkalmasabb személlyel el sem veszíthettem volna. Azóta is hálás vagyok neki ezért, mert utána szerelmes lettem egy olyan fiúba aki viszont nem lett volna alkalmas erre és nagyon jó volt, hogy már nem szűzként szeretkezhettem vele. Nagyon fontos, hogy KIVEL teszed meg, ezt nagyon jól gondold meg. És tényleg ne a buliba... mi legalább a szobájába voltunk kettesbe, kényelmesen meg minden...
7/20 anonim válasza:
Várj még ezzel. Ha nem akar tőled semmi komolyat a srác csak meg akar d*gni esetleg, akkor semmiképp se hagyd neki. Jobban fogsz hozzá kötődni, nagyon nagy felelőtlenség lenne. Anyukádék meg nem néznék jó szemmel szerintem, hogy buliban veszíted el a szüzességed egy sráccal. Az egy dolog, hogy te szereted, de ha ő nem szeret téged akkor csak magadnak ártasz azzal, ha megteszed.
8/20 anonim válasza:
Ha eltekintünk attól, hogy érdemes-e/szabad-e stb. megtenni, akkor is felmerül a kérdés, hogy anyukádnak mi köze van hozzá, kell-e neki bármiképpen is tálalni. Véleményem szerint nem. Nem azért mondom, hogy biztassalak, de ne ez legyen a szempont.
9/20 anonim válasza:
6-os vagyok... Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy én nem jelentettem ezt be a szüleimnek és nagyon becsüllek, mert te ezt nem szeretnéd eltitkolni előlük. Bárcsak az én lányom is ilyen lenne majd. :)
10/20 anonim válasza:
Kapcsolatban veszítsd el, ne úgy, hogy a pasinak, csak alkalmilag kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!