Normálisak ezek? Mi lesz velük?
Figyelt kérdés
Holnap lesz farsang a suliban. 7. osztályos vagyok. Az osztálytársaim(nem mindegyik, kb 10en) eltervezték hogy felmennek az osztályba és szexelni fognak.(Az aulában lesz farsang). Még semelyik lány nem töltötte be a 14-et, de ők belemennek ilyenbe. Engem is hívtak de én inkább nem megyek farsangra sem. Hogy beszéljem le őket basszus tök elszántnak tűnnek?!?!?!???!??Egy tanárral ciki lenne beszélni erről..és a barátnőim is benne vannak ebben a ""buliban"" és nem akarom hogy kirúgják őket vagy valami:// Meg amúgy is elég nagy híre van az osztálynak, mi lesz ha ezt tényleg megteszik és kiderül??? :( HELPP légyszi nincs sok idő holnapig:((2013. jan. 31. 16:05
23/23 anonim válasza:
Mint mondtam: szerintem semmi, legalábbis semmi említésre méltó. Valószínűleg összegyűltek, de nem csináltak semmi szexuálisat, ha meg rákérdeznek, fellengző kitérő válaszok és sejtelmes mosolygás a válasz. Ahogy szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!