Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normálisak ezek? Mi lesz velük?

Normálisak ezek? Mi lesz velük?

Figyelt kérdés
Holnap lesz farsang a suliban. 7. osztályos vagyok. Az osztálytársaim(nem mindegyik, kb 10en) eltervezték hogy felmennek az osztályba és szexelni fognak.(Az aulában lesz farsang). Még semelyik lány nem töltötte be a 14-et, de ők belemennek ilyenbe. Engem is hívtak de én inkább nem megyek farsangra sem. Hogy beszéljem le őket basszus tök elszántnak tűnnek?!?!?!???!??Egy tanárral ciki lenne beszélni erről..és a barátnőim is benne vannak ebben a ""buliban"" és nem akarom hogy kirúgják őket vagy valami:// Meg amúgy is elég nagy híre van az osztálynak, mi lesz ha ezt tényleg megteszik és kiderül??? :( HELPP légyszi nincs sok idő holnapig:((
2013. jan. 31. 16:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
egy férfiállat kéne oda, úgy megb@szná őket sírva szaladnának apucihoz meg anyucihoz
2013. jan. 31. 17:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Undorítóak a mai tinik,tisztelet a kivételnek,ennél lejjebb nem is tudom süllyedhetnek-e még.
2013. jan. 31. 21:46
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem csak a tinik undorítóak, hanem azok is, akik privátba kérik a képet a ribi osztálytársakról... :S

Ez az abszolút gáz.

Miért akarjátok hogy a tini lányok más milyenek legyenek, ha nektek imponál ez a viselkedés, külső -hiszen kéritek a képeket... ?

Ők pont úgy viselkednek ahogy ti elvárjátok!

Szomorú... De erre jöttem rá most.

2013. febr. 1. 08:13
 14/23 anonim ***** válasza:
Én nem kértem képet,először is lány vagyok amúgy is más az értékrendem
2013. febr. 1. 08:35
 15/23 anonim ***** válasza:

"Nem csak a tinik undorítóak, hanem azok is, akik privátba kérik a képet a ribi osztálytársakról. (...) Miért akarjátok hogy a tini lányok más milyenek legyenek, ha nektek imponál ez a viselkedés, külső -hiszen kéritek a képeket... ? "

Szándékosan leírtam, hogy arra vagyok kíváncsi, mégis miért nyitná fel a szemem, ha képet kapok róluk. Nem bukom tinilányokra, csak a kérdező írta, hogy ha látnánk képet, egyből mindent megértenénk, ez tett kíváncsivá, mert én magam sem tudtam elképzelni, mi lehet azon a képen, ami mindent megváltoztat. Azért kértem privátba, mert a kérdező írta, hogy nem meri feltenni, nehogy lebukjon, ennyi. Nem igazán értem, miért kell egyből arra gondolni, hogy otthon erre recskázom, de higgy amit akarsz.

2013. febr. 1. 08:45
 16/23 anonim ***** válasza:

Igazából erre gondoltam:

"Gondolom ribózosak amcsajok, de engem is kiváncsiva tettel

Ha lehet, nekem is küld el priviben:)"

Ez nekem tényleg úgy hangzik ahogy... De lehet tévedek.

2013. febr. 1. 08:53
 17/23 A kérdező kommentje:
De mi van ha ti valamelyik oszt.társaim vagytok? Vagy a szülőjük? gondolom el tudjátok képzelni, 13 évesek : push upos mell, köldök pc,segget ki,láb terpeszben,műköröm, piával-cigivel pózolás. Nem mindegyik tulajdonsáh igaz MINDENKIRE, de csak olyanokat írtam ami van az osztálytársaim között. Kíváncsi vagyok hétfőn milyen beszámolót tartanak nekem
2013. febr. 2. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Feltetlen ird meg;)
2013. febr. 2. 15:22
 19/23 anonim ***** válasza:

Tegnap 08:53, ja azt nem én írtam, bocs.

Amúgy a beszámoló sem szentírás: lehet, előadják majd a nagy orgiás sztorikat, vagy inkább csak a kétértelmű hallgatást, miközben semmi említésre méltó sem történt.

2013. febr. 2. 17:21
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez olyan furi még semelyik osztálytársam sem lépett fel facebookra.:/ Lehet valami történt..
2013. febr. 2. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!