Normálisak ezek? Mi lesz velük?
Nem csak a tinik undorítóak, hanem azok is, akik privátba kérik a képet a ribi osztálytársakról... :S
Ez az abszolút gáz.
Miért akarjátok hogy a tini lányok más milyenek legyenek, ha nektek imponál ez a viselkedés, külső -hiszen kéritek a képeket... ?
Ők pont úgy viselkednek ahogy ti elvárjátok!
Szomorú... De erre jöttem rá most.
"Nem csak a tinik undorítóak, hanem azok is, akik privátba kérik a képet a ribi osztálytársakról. (...) Miért akarjátok hogy a tini lányok más milyenek legyenek, ha nektek imponál ez a viselkedés, külső -hiszen kéritek a képeket... ? "
Szándékosan leírtam, hogy arra vagyok kíváncsi, mégis miért nyitná fel a szemem, ha képet kapok róluk. Nem bukom tinilányokra, csak a kérdező írta, hogy ha látnánk képet, egyből mindent megértenénk, ez tett kíváncsivá, mert én magam sem tudtam elképzelni, mi lehet azon a képen, ami mindent megváltoztat. Azért kértem privátba, mert a kérdező írta, hogy nem meri feltenni, nehogy lebukjon, ennyi. Nem igazán értem, miért kell egyből arra gondolni, hogy otthon erre recskázom, de higgy amit akarsz.
Igazából erre gondoltam:
"Gondolom ribózosak amcsajok, de engem is kiváncsiva tettel
Ha lehet, nekem is küld el priviben:)"
Ez nekem tényleg úgy hangzik ahogy... De lehet tévedek.
Tegnap 08:53, ja azt nem én írtam, bocs.
Amúgy a beszámoló sem szentírás: lehet, előadják majd a nagy orgiás sztorikat, vagy inkább csak a kétértelmű hallgatást, miközben semmi említésre méltó sem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!