Normálisak ezek? Mi lesz velük?
Kedve 1-es
A legnagyobb gondjuk a mai fiataloknak, hogy nem mernek kezdeményezni. Ezek meg 7. osztályban orgiát csinálnak. Be ne vedd már.
Ez hol van?
Am emlitsd meg anyudnak egy fel szoval, o tuti riasztja majd a tanarokat, es azok lefujjak a dolgot
Csak ertesd meg anyuddal, h ne adja kia neved
Amugy ez tenyleg gaz....
Szerintem ne akarj ebbe beleavatkozni. Ha ők ezt akarják csinálni, hát csinálják. Ők cseszik el az életüket, ők lesznek boldogtalan, kiégett felnőtt emberek.
Te legyél büszke rá hogy ilyen tartásod van és nem csatlakozol a fertőhöz.
Én a helyedben még a barátságot is megszüntetném ezekkel a barátnőkkel. Jobb nem barátkozni ilyen gondolkodású lányokkal, mert csak belevisznek a rosszba...
Ne szólj senkinek, hallgass bölcsen. Úgyis megkapják majd ezek a srácok amik jár nekik.
"Most legszivesebben kuldenek egy kepet az o.tarsaimrol (lanyokrol) es akkor ertened az egeszet"
Nem tudom, mire gondolsz, de kíváncsivá tettél. Privát üzenetben elküldheted. Nem tudom, mi lehet a képen, ami annyi mindent megvilágít...
Gondolom ribózosak amcsajok, de engem is kiváncsiva tettel
Ha lehet, nekem is küld el priviben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!