Haverjaim ajándékként leborotválták a farkam, mikor részegen feküdtem náluk, csak azt kifelejtették mondani, hogy teljesen, és már a közepe fele is nőnek a szőrszálak. Azon kívül, hogy haveri kört váltok, mit tehek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 13:35
31/34 Robi.88. válasza:
Nem attol no erosebben h leborotvalod hanem ahogy idosebb leszel jobban no a szor .... ennyi
32/34 anonim válasza:
30as: igazad van, chewbacca tud tanacsot adni,de te NEM!
33/34 anonim válasza:
vegulis... egy-ket foltban nekem is kino a szor a farkamon, ha hosszabb ideig nem tartom rendben akkor olyan mint az "oazis" a sivatagban :D de mondom csak par szal itt ott, de lathato. hat ha tudom baratnommel leszek igyekszem eltavolitani. mondjuk hala istennek engem ugy annyira nem visel meg,ezert nem fordultam meg Chewbaccahoz. de a te eseted biztosan hardcorebb. hiaba tepkeded ki szalankent,visszano a gané
34/34 anonim válasza:
Gyantáztasd le párszor, vagy epiláld, ha nagyon zavar, attól ritkul, esetleg el is tűnhet, vagy van tartós szőrtelenítés, s ott a közepe felé ahol zavar, csináltasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!