Van értelme elveszteni a szüzességem, csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy voltam már valakivel?
Csak mert állandóan azzal .szogatnak, hogy még nem voltam csajjal, meg hogy biztos meleg vagyok, meg mekkora a farkam stb stb.
Mert momentán tele van ribikkel a világ, de én normális lányt keresnék. Ami a probléma hogy kimegyek az utcára vagy szórakozni, mindenhol azt látok. :S
Nem hiszem hogy tévednék.
Diszkóba is mindenki matt részeg, táncol mint akit megrázott a 220.
Neten mindenki letojik engem, de élőben ha megyek valahova, mindenki megesz a szemével. Nemtom miért van ez. De érzem belülről. Volt már nemis egyszer, hogy megszólítottak lányok. Még amikor voltam külföldön 1x, 1hét alatt már akkor is megszólítottak lányok amikor csak kimentem a szemközti utcára.
De beszélni sem tudtak. Igaz mondjuk én sem.
Sokat mosolyognak rám, van aki már nyaldosta az akjait miközben a szemembe bámult. Olyan is aki csak azért felemelte a popóját a vonaton a székről, hogy hátra forduljon és megnézze hogy élek-e :D
Sokak szerint kedves is vagyok, nem iszok és nem cigizek. De ami a legnagyobb baj hogy nemtudok csajozni se.
Mondjuk ha helyes vagyok és annak is érzem magam, akkor semmi esély rá hogy a lány szedjen fel engem? :D
Tudok beszélni ha kell és írni is. Csak akkor nem ha a közelbe van akik tetszik.
Olyasmi csaj nincs is már mint én? (Ha a nyugodtságot rólam mintáznák, nem lett volna soha háború, és mindenki harmonikus életet élne)
Igen! Kövesd te is a divatot! Legyél te is inkább ribi!
hátőőő, nem vagyok csaj.
de olvastam már azt tegnap amit linkeltél, és hát hiba hogy ide fajul a világ
Most akkor fiú vagy.vagy lány?! :D
-Csak mert állandóan azzal .szogatnak, hogy még nem voltam csajjal, meg hogy biztos meleg vagyok, meg mekkora a farkam stb stb.
-Olyasmi csaj nincs is már mint én?
2. válaszoló, én pont ugyanezt gondolom.
Csak igazából semmi előnyét nem látom annak ha már nem lennék szűz. Nem is akarnám.
Csak a leendőbeli nejem milesz ha megtudja hogy nemvolt még asszonykám...
"Olyasmi csaj nincs is már mint én?"
Nekem leesett, olyan lányt keres párnak, aki hasonlít hozzá, egyformán gondolkodik vele.
hiába mondom, akkor is azzal jönnek. Meg hogy mutassam be nekik a csajt meg ilyenek.
Ugyanakkor sokan mondják hogy XY, ilyen kinézettel 5 perc alatt össze tudnál szedni bárkit. Én értem mire gondolnak, és szerintem ti is. De nincs nagyon jó beszélőkém, meg nehezen nyílok meg. Ha megnyíltam utána már pik-pak megy minden, van humorom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!