Tényleg nincs értelme túl stresszelni az elsőt? Magától jön majd minden?
Mit stresszelsz rajta?! Nem mindenki ezt várja annyira? Há' valahogy úgyis lesz, mert olyan nincs, hogy sehogy se' lesz.
Komolyra fordítva, nyugi! Majd kialakul.
Ne magyarázza már mindenki azt, hogy hú de nagyon fáj! Figyelj. Ha a fiú szeret téged, és figyel rád, gyengéd, kellően be vagy nedvesedve és fel vagy izgulva, akkor nem lesz semmi fájdalom! Nem kell ezen görcsölni, lazulj el és élvezni is fogod, hidd el! Csak rosszat tesz hogy ilyen oldalakat olvasol :S Mert így ezen fogsz görcsölni. Én is így tettem az elsőnél, és én még élveztem is.
Az egész kulcsa az, hogy NE STRESSZELJ ÉLVEZD A PILLANATOT!
Sok szerencsét az elsőhöz.:)
Kedves utolsó!
Nekem nagyon fájt az első..pedig imádtam a párom, rá voltam gerjedve, nyugi is volt, és elég nedves is voltam...szóval ez alkati kérdés...sőt ha most sokáig nincs behatolás, bizony akkor is fáj, mert szűkülök (kismama vagyok, és az első 4 hónapban tiltva voltunk egymástól...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!