Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg nincs értelme túl...

Tényleg nincs értelme túl stresszelni az elsőt? Magától jön majd minden?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Mit stresszelsz rajta?! Nem mindenki ezt várja annyira? Há' valahogy úgyis lesz, mert olyan nincs, hogy sehogy se' lesz.

Komolyra fordítva, nyugi! Majd kialakul.

2011. márc. 10. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én egyáltalán nem idegeskedtem anno miatta. Nem is értem ezt a sok kérdést itt... Mindenkinek megy magától. Ha két ember együtt van akkor valószínűleg szeretik is egymást, legalábbis az elsőnél biztosan. Ebből kiindulva ilyen apróbb hibák fel sem tűnnek, vagy egyáltalán nem hibaként értékelendőek. Ennyi! És ez nem közhely, hanem így van és kész.
2011. márc. 10. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, nincs értelme stresszelni... sajnos a lányok azért félnek általában az elsőtől, mert elterjesztették egymás közt, hogy az első az "nagyon fáj"...
2011. márc. 11. 08:03
 4/6 anonim válasza:
Háth fájni fáj.. az egyszer biztos.. de a párod ha szeret, akkor óvatos próbál lenni :) és igen, minden jön magától :D
2011. márc. 13. 12:26
 5/6 anonim válasza:

Ne magyarázza már mindenki azt, hogy hú de nagyon fáj! Figyelj. Ha a fiú szeret téged, és figyel rád, gyengéd, kellően be vagy nedvesedve és fel vagy izgulva, akkor nem lesz semmi fájdalom! Nem kell ezen görcsölni, lazulj el és élvezni is fogod, hidd el! Csak rosszat tesz hogy ilyen oldalakat olvasol :S Mert így ezen fogsz görcsölni. Én is így tettem az elsőnél, és én még élveztem is.

Az egész kulcsa az, hogy NE STRESSZELJ ÉLVEZD A PILLANATOT!

Sok szerencsét az elsőhöz.:)

2011. márc. 13. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nekem nagyon fájt az első..pedig imádtam a párom, rá voltam gerjedve, nyugi is volt, és elég nedves is voltam...szóval ez alkati kérdés...sőt ha most sokáig nincs behatolás, bizony akkor is fáj, mert szűkülök (kismama vagyok, és az első 4 hónapban tiltva voltunk egymástól...)

2011. ápr. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!