Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lenne értelme hogy megműtessem...

Lenne értelme hogy megműtessem a szűzhártyámat?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és eddig szűz voltam de lovaglás közbe elszakad és véreztem ezért elmentem orvoshoz és megállapította hogy elszakadt a szűzhártyám és én mindig is annak a fiúnak akartam odaadni a szűzességem aki megérdemli és nekem ez fontos szerintetek lenne értelme ugy értem sok a veszélye?
2010. aug. 11. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
attól még te szűz vagy. ha eljön az az illető akkor tudni fogja,hogy nem vetitesz ha ezt elmondod neki hanem igy van. de egyébként szép gondolat. 20/F
2010. aug. 11. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy megsérült a szűzhártyád, attól még Ő lesz neked az első, és az élmény ugyanaz, ez lelki dolog, nem biológiai... gondolom őt sem zavarná ilyesmi... úgyhogy szerintem nincs értelme.
2010. aug. 11. 19:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a szüzesség nem kifejezetten a szűzhártya meglételéhez kapcsolódik, mintsem a tudathoz. Te tisztában vagy vele, hogy még senkivel sem voltál szexuális kapcsolatban, akkor száznek számítassz!:)
2010. aug. 11. 19:58
 4/14 anonim válasza:
52%
hülyeség... beraknak oda egy parizelt? :D Akinek kell majd a sunád úgyis jólesz neki mindenhogy =)
2010. aug. 11. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A szüzességed akarod odaadni a fiúnak,nem a szűzhártyádat.Ez utóbbit,ő nem is érzékelné.

Inkább szerencsés vagy,mert akkor már nem fogsz összevérezni semmit (beleértve a fiúd legnemesebb testrészét).

Az én olvasatomban most is szűz vagy,hiszen nem történt behatolás.

2010. aug. 11. 20:32
 6/14 A kérdező kommentje:
végülis igen csak én nagyon egybe kapcsolom a kettöt nem tudom ,hogy miért is
2010. aug. 11. 20:40
 7/14 anonim válasza:
100%
teljesen mindegy..nem attól szűz valaki, hogy megvan-e még a szűzhártyája vagy sem, hanem hogy lefeküdt e már valakivel. Nekem mikor az első volt, nem is vérzett, sőt azután sem
2010. aug. 11. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy megnyugtatlak,lehet,hogy nem,de a szűzhártya nem szakad,hanem reped.Lehet,hogy lovaglás közben megrepedt és véreztél,de nincs kizárva,hogy ha egy hímvessző kerül a hüvelyedbe,akkor ugyanezt megtörténik,vagyis repedés.Azért nem mindegy,hogy egy igen vastag valami repeszti meg,vagy egy rossz ülési póz stb. Nem kell ilyen görcsösen ragaszkodnod a szűzhártyához,mert nem az a lényeg,hanem,hogy még nem voltál senkivel.Van,akinek alapból annyira rugalmas,hogy egyáltalán nem reped meg,nem is vérzik,nem is fáj és mégis csodálatosnak éli meg az első együttlétet,pedig semmi bizonyítéka nincs arra,hogy még szűz volt.
2010. aug. 11. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Attól még szűz vagy, és legalább nem vérzel majd össze mindent.
2010. aug. 11. 23:36
 10/14 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

A szűzhártya nem egy összefüggő szövet hanem egy szűkebb nyílás amit ki kell tágitani.A nyílást a szűzhártya szűkíti be!Ha a szűzhártyád meg is sérül attól az még nem jelenti azt hogy nem vagy szűz...Tudod a szűk nyilás amit csak és kizárólag egy Férfi nemiszerv tágithat ki!

Szóval nem a szűzhártyán van a hangsúly hanem a szűk nyiláson remélem érted.. :)

19/L

2010. aug. 11. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!