A fiúm most ujjazott meg először és nem érezte a szűzhártyámat, ez nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
A középső ujja szinte teljesen bement .. és nem érezte a szűzhártyámat.2011. aug. 15. 19:24
1/9 anonim válasza:
Azt a péniszével se fogja érezni...nem egy fal amibe beleütközik az ember. Max te érzed h fáj v vérzik e.
2/9 anonim válasza:
Még a középső ujja sem olyan vastag, mint egy pénisz. A szűzhártya közepében van egy "lyuk", amin pl a tampont is fel tudod helyezni.
4/9 donmogyoróscsirke válasza:
Biztos hogy jó helyre dugta be?
5/9 anonim válasza:
most !? szóval abban a pillanatban hogy bedugta az ujját és mondta hogy nem érzi, te már rohantál GYIK-ra ezt a kérdést feltenni.
GRAT !
6/9 anonim válasza:
nem a végbeledbe dugta az ujját ?
7/9 A kérdező kommentje:
köszii :)
ömm. nem nem egyből rohantam ide h megkérdezzem:)....
2011. aug. 16. 10:54
8/9 anonim válasza:
nem minden csajnak olyan erős meg van akinek nincs is vagy minimális. én barátnőmnek pl elég erős volt, és eléggé vérzett is. utána jöttem rá hogy ujjazásnál az a szüzhártya volt amit éreztem, mert eltünt :) de szóval lehet a fiúd azt se tudja mit kéne éreznie, meg az is lehet hogy neked nincs vagy csak minimális és vékonyka. amúgy 1 ujjam nekem is simán befért akkoris... 2 ujj már feszitette, 3 meg főleg, de át csak az igazi behatolástól szakadt. ha neked nem olyan erős, akkor szerencséd is lehet, kevésbé fog talán vérezni. fájni viszont barátnőmnek se fájt.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak az infót.:)
2011. aug. 17. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!