A szűzhártyámat vibrátorral beszakíthatom?
-.-"
Igen, hülyeségnek tartom.
Hidd el, hogy fájdalommal és mindennel együtt szép lesz az első...
Nehogy megtedd :D
Plane ha a baratod tudja hogy szuz vagy. Egyutt lesztek es egybol rajon hogy nem is vagy az. Mit mondasz neki? Bocsi de megvibriztem magam hogy ne neked kelljen vele szenvedni? Ugyse hinne el....Max egy hazug ribinek tartana aztan mehetnel a levesbe. Gondolom nem ezt akarod ha mar egy eve egyutt vagytok.
Ne tedd meg!!!!
Lehet, hogy most úgy gondolod túl kéne esni rajta mert ne a fiúval fájjon -nem is biztos hogy fájni fog- és ne ott vérezzen -lehet vérezni sem fog-
De mikor majd visszagondolsz rá, vagy beszélgettek és feljön arról a szó ki hogyan vesztette el a szüzességét. A másik lányok elmesélik milyen aranyosak, milyen gyengédek, figyelmesek voltak velük a fiúk mikor elvették a szüzességüket... És utána még sokkal jobban szerették őket.
Akkor te mire gondolsz majd? Arra mennyire kemény volt a vibrátor vagy hogyan zümmögött? Sajnálni fogod egy életen át, hogy a vibrátor volt az első ami bement a szentélyedbe.
Egyénfüggő az, hogy kinek mennyire fáj és az is hogy vérzik -e egyáltalán. Nekem például elég problémás volt a szűzhártya átszakítása, végül újjal sikerült - csak feszítést és egy pattanást éreztem, csak pici vérzés volt- Viszont mikor bement a fütyi akkor kezdett fájni és a fiú rögtön ki is vette.
Gondolkodj el azon, hogy NEKED MEGÉRI -E ha vibrátor szakítja át a szűzhártyádat! A döntés a tiéd!
Van, erre speciális kiegészítő, nőgyógyászati specialitás:
Magyarul, rakéta, válaszolj ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!