Mi értelme van azzal elveszíteni akivel úgysem maradunk együtt?
Figyelt kérdés
Mert a legtöbben nem maradnak végleg együtt :SS2010. jan. 12. 23:21
1/16 anonim válasza:
Gondolom senki nem úgy áll össze valakivel, hogy na akkor holnap már vége is és akkor nem adom magam neki...
Ember gondolkozz mielőtt kérdezel! Már ha van mivel! a nincs, akkor jujdenagyongyorsan húzzál aludni...
2/16 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy most vele tuti együtt maradtok végleg? Ezt nem lehet előre tudni. Akkor azt érzed ő az igazi, de aztán mégsem.
3/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem úgy állnak hozzá, de ez van.
2010. jan. 12. 23:25
4/16 anonim válasza:
Ennyi erővel haljunk meg szűzen. Mi értelme van vele összejönni, ha úgy sem maradunk együtt?
Ha nekem megtetszik valaki, megismerem, beleszeretek, nem tudhatom előre, hogy 2 év múlva ki fog dobni.
Mielőtt kérdezel gondold végig többször.
5/16 anonim válasza:
De azt a két évet legalább nem unalmasan töltjük.:P
6/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rosszul fogalmaztam, szerelemből mi értelme elveszíteni. Sokan azt mondják csak azzal érdemes akit szeret az ember, de miért jobb szerelemből ha úgyis vége lesz.
2010. jan. 12. 23:31
7/16 anonim válasza:
Mert szeretik a masikat, es sokkal jobb egy olyannal, mint egy random emberrel?
RJ 19/F
8/16 anonim válasza:
akkor csak a házastársaddal veszthetnéd el 30 éves korodban.
9/16 anonim válasza:
Semmi sem tart örökké, ezzel meg kell tanulni együtt élni. Abban az életciklusban jó döntésnek véljük, és később sem bánjuk meg, hisz az érzés valamilyen szinten megmarad bennünk (kivéve akit csúnyán becsaptak), és szép emlék lesz, és elmondhatjuk, "az első szerelmemmel vesztettem el, akivel utána még csodás hónapokat/éveket töltöttünk el". Hidd el megéri, hiszen, nem tudunk egy olyan emberre várni, aki majd jön fehér lovon és életünk végéig velünk lesz. Boldognak kell lennünk, akkor is ha tudjuk egyszer véget ér.
10/16 anonim válasza:
nem tudhatod kivel fogsz örökre együtt maradni....akkor várj 40-50 éves korodig mire talán biztos lehetsz benne. szerintem előtte érdemes több emberrel együtt lenni, ahhoz h tudd h passzoltok-e ilyen téren. mert ez is lehet a házas élet megrontója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!