Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5éve vagyunk együtt a párommal. Felmerült a barátnőmben hogy kedveli a lányokat. Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni! Megkérdezte hogy elhagynám-e ha lefeküdne egy lánnyal? .
Ha nem hagyod haragudni fog, de, ha megteszi téged zavar...
Hagyd neki úgyis megtenné. Ha nagyon rosszul esik még mindíg dobhatod végső esetben és depizhetsz miadta. De inkább az oldal használata helyett hallgass a szívedre és a megérzésedre ezügyben, mert az sosem hagy cserben és nem mond rossz választ...
nekem erre van egy saját elméletem.. lehet nem jó, de azért leírom
szal, én nem venném megcsalásnak, ha a párom egy lányal lenne egyszer kétszer együtt... egy lány teljesen mást tud adni mint egy pasi.. lehet van olyan dolog, amit nem tudok neki megadni, és egy lány igen, de amíg engem szeret, addíg nem hagy el. egy pasira azért lennék (vagyok) féltékeny, mert (mindenkiben) bennem vana tudat, hogy mi van ha többet tud adni neki, és ezért engem elhagy...
na szal sztem egy lányért nem hagyna el téged, döntsd el magadban hogy belefér e ez még neked.
Menj bele a dologba! viszont szabd meg a feltételeket:
Pl. Mindenképp tudj róla, hogy ki az a lány akivel együtt van és beszéljétek meg az élményeit!
Ha jól viszonyulsz a dolgokhoz akkor talán még részed lehet egy jó kis 3-ashoz is!
22/F
A "hitét"? Ezzel nem tudsz mit kezdeni, szerintem teljesen jó neki veled, csak pusztán lánnyal is akar szexelni, ezzel nem tudsz mit kezdeni!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!