Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja hogy együtt legyünk, ha azt mondja nem akar elveszíteni?
Szerintem ez a másik idejének az elpazarlása, és egyáltalán nem tisztességes így játszani valakinek az érzelmeivel, mert gondolom, hogy te még szereted.
Próbálj meg túllépni rajta, felejtsd el, és keress magadnak egy olyan lányt, aki MOST szeretne veled lenni, és nem csak a kifogásokat keresi!
Nem szeret. Ennyi. Itt nincs olyan hogy fiatal vagyok és júúúj még nem éltem ki magam. Basszus... komolyan... belegondolt már abba az aki ilyeneket mond hogy mit jelent "kiélni magad" :D pf.. kösz nem kérnék belőle.
Ha valaki szeret veled akar lenni. Ő csak a biztonságérzetre vágyik a hátországra.. hogy ott vagy ha 2 szék közé csücsül. NEM pedig RÁD....
Azzal nem csak téged hanem magát is hitegeti hoyg majd egyszer a jövőben újra együt lesztek.. a francokat. Nekem is volt expasim... akinek ezt elsütöttem... de rájöttem ez hülyeség. ha nem működött nem működött.. tovább kell lépni...
Attól még hoyg szereted... ő nem...és ne erőltesd ezt az egészet.. mert csak te sérülsz benne... keress valaki olyat aki igazán szeret...
(sztem még a bnőd tudja mit akar tudat alatt.. arra is indult el (elhagyni) de fél az újtól meg a magánytól... de nem attól hoyg téged elveszít. sőt úgy néz ki próbálja magát is átverni nem cska téged.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!