Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1.5 éve vagyunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5 éve vagyunk együtt a barátommal. És hát a nemi életünk nem valami jó. Én egyszerűen nem vagyok szexpárti, jól megvagyok nélküle, de ő nem. Szakítsunk vagy mi legyen? Nem akarom elveszíteni, de így nem jó! (és ennek semmi köze az érzelmekhez)

Figyelt kérdés
Nekem mást jelent a szex. Nem csak pár percnyi boldog pillanatot, hanem egy új élet kezdetét!
2009. aug. 27. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

pedig ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte... én nem vagyok túl idös,(16) de nekem ez is fontos a kapcsolatomban, h ezzel örömet szerezzek neki...

és ha nem függ össze az érzelmekkel akkor te miért akarsz ennyiért szakitani, szereted te igazán? meg mióta szexeltek? ö hogy teljesit? élvezed egy picit is?

mien felfogás az h "egy uj élet kezdetét" akkor addig nem fogsz szexelni mig ott nem tartassz h legyen belölle baba?

ennek igy nincs értelme... sztem emiatt a felfogás miatt nem is fogod élvezni... ezen csak te tudsz változtatni...

v igy elveszited, szereted v sem, másnál fogja keresni ha töled nem kapja meg.

lehet durva voltam, de ezt igy nem lehet...

2009. aug. 27. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolatnak az a lényege, hogy adsz valamit, és a másik ad érte valamit. Ő kielégít téged, te őt. És fordítva.

Két embert eltérő szexuális étvággyal elég nehéz összerakni, ez ugyanis szerves része az életnek, akár van kivel csinálni, akár nincs.

Ha te ilyen frigid vagy, akkor nincs értelme csak "odaadnod" magadat neki, miközben neked nem számít semmit, a szerencsétlen meg jól érzi magát, de agyilag meg totál padlón van, mert tudja, hogy csak szánalomból fekszel alá.

Meg kellene beszélnetek. Ha meg nem tudod megadni neki, amit normál esetben meg kellene, akkor engedd útjára, neki is megvan a megfelelő ember, neked is.

2009. aug. 27. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Probáld megbeszélni vele h ne szex legyen hanem szeretkezés..a kettö közt van külömbség(legalábbis nálunk):)
2009. aug. 27. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem neked van igazad várjál vele még és ha emiatt nem kellesz neki akkor nem szeret igazán.
2009. aug. 27. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen próbáld vele megbeszélni a dolgot.

Ha szeret megérti, ha nem, akkor kár vele foglalkoznod.

Minden ember más és más, senki nem egyforma.

Első! Nem csak azt kell nézni hogy a párodnak mi a jó, hanem azt is hogy neked mi a jó. Illetve itt a kérdezőnek. Persze az is fontos, de egy idő után majd azért fogsz síránkozni hogy amit csak tudsz nyújtassz a párodnak, és nem kapod vissza. Néha a saját dolgaidat is tartsd fontosnak. Egy párkapcsolatban senki nem rabszolga, nem úgy megy hogy "igazán megadhatnád neki". Minek ha nem akarja? Ha ez neki nem jó?

2009. aug. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!