Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt. És az a baj, hogy ha van valami kisebb vita vagy valami dolgot meg kell beszélni akkor én nem beszélek meg semmit és inkább bunkózok. Nem akarom bántani már, de elveszíteni sem akarom. Mit tegyek?
Szerintem az egészet önmagadba kéne sokkal lazábban venned! Talán ez olyan, mint valami, amit meg kell csinálni /oldani, és te lusta vagy megoldani. :) És ehelyett inkább.. így "könnyebb"/nek tűnik. Pedig így még rosszabb.
El tudom képzelni ezt az érzést, de ezt látod te is tudod, hogy ehhez te is kellesz!
Akarnod kell , mégpedig a barátodért. A tanácsom az, hogy ha egyszer sikerül rávenned magad, onnantól már sokkal könnyebb lesz. Csak elindulni nehéz.
Én sokág nem tanultam, szartam mindenre, nuku kötelességtudat. És a barátom nem is olyan sok időre rá elérte, hogy ez másképp legyen. Tudod, néha az is segít, ha először neki akarsz megfelelni, aztán már önmagadnak.
Egyszer elkezdtem, és onnantól nem is olyan vészes...
Azt hiszed, hogy így is működik a dolog, de hát nem örökké, ugye? Örökké nem mehet ez így, hogy nem beszélitek meg. Nem ijedtél most meg eléggé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!