Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy már féléve együtt vagyunk és fontosabbak neki a barátai közben meg azt mondja hogy szeret és nem akar elveszíteni? !
Szia!
Nem azt mondta, hogy Te nem vagy számára fontos, csak azt, hogy a barátai fontosabbak... és ne haragudj, de most hallasz egy véleményt az Ő oldaláról is. Mi már egy jó ideje együtt vagyunk a párommal, sőt együtt is élünk, sőt gyűrűnk is van. Imádom, szeretem, DE a barátaim nekem is mindig első helyen fognak állni.
és tudod miért? Mert egy igaz barát mindig ott lesz veled, ha baj van. Ha összeveszel egy igaz barátoddal és mondjuk épp morcolgóban vagytok még és na adj Isten történik veled valami, akkor Ő akkor is ott lesz. Egy barát az mindig barát marad és minidg mindig ott van melletted. Míg, ha a pároddal összezörrentek ez 10 esetből 9szer úgy néz ki, hogy ilyenkor hallani sem akar rólad és akármi is van, adott pillanatban elég kicsi rá az esély, hogy ott lesz melletted. Utána biztosan és az együtt érzéséről fog biztosítani, vagy hogy mennyire sajnálja, hogy akkor nem volt ott, de ez a Te helyzeteden abban az esetben nem fog már segíteni.
Szóval azt szeretném írni, hogy az ilyet elsősorban az érti meg akinek vannak tényleg igaz barátai. Nekem ilyenből 3 van és én értük tűzön-vízen, éjjel-nappal és tudom, hogy Ők is értem.
A barát egy olyan kincs, aki megfizethetetlen, aki pótolhatatlan, aki nélkül az életed nem lesz teljes.
Ezért nálam a barátok mindig az első helyen lesznek, de ettől még a párom nagyon fontos nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!