Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van értelme egy nőnek elveszít...

Van értelme egy nőnek elveszíteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Elég fura kérdés,de... Szóval marhára fáj az első együttlét,el tudom képzelni,mennyire... Ezek után lehet,h meg se éri,mert rengeteg olyanról hallani,h a nőnek nincs is hüvelyi orgazmusa,csak csiklói.Arról nem is beszélve,hogy he elvesztem a szüzességem,akkor el kell mennem nőgyógyászhoz,ami szintén iszonyatosan fájdalmas,ráadásul bizonyos időközönként vissza is kell menni vizsgálatra.Ezenkívül fogamzásgátlót kell szedni,ami pénzbe kerül,ráadásul egyeseknél túlzott szőrnövekedést,stb gondokat okoz.Vagy használhatunk még óvszert,akkor meg folyton parázni kell,h el ne szakadjon...Ja!És mindezt azért,hogy egyszer szülhessek,ami szintén fájdalmas!Hát ezek után megéri egyáltalán??? Egy nyamvadt kis hüvelyi orgazmusért... Nekem a csiklói orgazmus és éppúgy megteszi...Vélemények?
2009. nov. 26. 23:54
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
66%
Hmmm...ha már nem 12 éves leszel, hanem felnőtt, máshogy fogod gondolni hidd el.
2009. nov. 26. 23:58
 2/47 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok
2009. nov. 26. 23:59
 3/47 anonim ***** válasza:
65%
De agyilag 12 vagy...
2009. nov. 27. 00:02
 4/47 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés :))
2009. nov. 27. 00:03
 5/47 anonim válasza:
91%

Akkor módosítom arra a válaszom, hogy majd ha szerelmes leszel :)

Hidd el, sok dolog nem úgy van, mint képzeled.

Én pl. a szüzességem elvesztésénél semmit nem vettem észre, nem mindenkinek fáj, és/vagy vérzik.

A nőgyógyász sem fájdalmas, persze van aki durvább, akkor keress másikat, mert egy vizsgálatnak nem kell fájdalmasnak lennie, talán egy picit kellemetlen, de semmi több.

a fogamzásgátló igaz, elég drága, de a mostani alacsony hormontartalmúaknál nem kell aggódni a hízás és szőrnövekedés miatt.

A hüvelyi orgazmus egészen más érzés, mint a csiklói, próbáld csak ki magadnak, megéri!

A szülés meg, hogy fájdalmas...na igen, de a végeredmény...az gyönyörű és minden szenvedést megér.

Ha kész leszel rá lélekben (ezért írtam, hogy ha felnősz) ,akkor megérted.

2009. nov. 27. 00:06
 6/47 A kérdező kommentje:
Hát remélem egyszer az az idő is eljön!Nem tudom kipróbálni a hüvelyi orgazmust,mert a kisujjam se fér be
2009. nov. 27. 00:09
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor a kérdésre lefordítva a válasz:

amíg így érzed, SEMMIKÉPPEN nem éri meg.

Majd akkor, ha te is komolyan vágysz rá. Akkor pedig nem is fog majd annyira fájni.

2009. nov. 27. 00:10
 8/47 anonim ***** válasza:
76%
Azért még elég rosszul látod a dolgokat. Ha ki sem próbálod akkor hogyan tudod, hogy mennyire fájhat az első eggyüttlét? Amúgy meg egyénfüggő teljesen, ugyhogy ebben az esetben mások csak támpontokat adhatnak. Van/volt pasid? Mert akkor ilyen kérdéseket nem nagyon tennél fel szerintem. A hüvelymérettől meg nem kell félned, lesz az még nagyobb is. 23/F
2009. nov. 27. 00:15
 9/47 anonim válasza:
61%
Akkor lesz értelme, ha majd gyereket akarsz. A szüzesség és erényesség érték volt mindig is. Csak az utóbbi évszázadban fordult meg a világ, és lett ehelyett érték a minél több dugás. De most kezdenek újra divatba jönni a régi értékek...
2009. nov. 27. 00:24
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
Látod mit meg tesznek azért a nyamvadt orgazmusért. Ha kipróbálnád te is rájönnél hogy miért. Bár ha így gondolkodsz az szörnyű lehet neked. És te nem is hiszem hogy fogod így élvezni a szexet.
2009. nov. 27. 01:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!