Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van értelme egy nőnek elveszít...

Van értelme egy nőnek elveszíteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Elég fura kérdés,de... Szóval marhára fáj az első együttlét,el tudom képzelni,mennyire... Ezek után lehet,h meg se éri,mert rengeteg olyanról hallani,h a nőnek nincs is hüvelyi orgazmusa,csak csiklói.Arról nem is beszélve,hogy he elvesztem a szüzességem,akkor el kell mennem nőgyógyászhoz,ami szintén iszonyatosan fájdalmas,ráadásul bizonyos időközönként vissza is kell menni vizsgálatra.Ezenkívül fogamzásgátlót kell szedni,ami pénzbe kerül,ráadásul egyeseknél túlzott szőrnövekedést,stb gondokat okoz.Vagy használhatunk még óvszert,akkor meg folyton parázni kell,h el ne szakadjon...Ja!És mindezt azért,hogy egyszer szülhessek,ami szintén fájdalmas!Hát ezek után megéri egyáltalán??? Egy nyamvadt kis hüvelyi orgazmusért... Nekem a csiklói orgazmus és éppúgy megteszi...Vélemények?
2009. nov. 26. 23:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg helytelen következtetés van a kérdésedben. Első nem biztos, hogy iszonyatosan fájni fog az első alkalom. Nekem volt egy gyerekkori balesetem, belehuppantam egy faágba, szétmetélt alul. Rettegtem az elsőtől, de vártam eleget, és 19 évesen két hét járás után lefeküdtem a barátommal, és alig fájt. Attól, hogy nincs hüvelyi orgazmusa valakinek, attól még az együttlétet imádni lehet. Nekem sincs, mégis amikor bent van a barátom pénisze, akkor megőrülök teljesen. Olyan érzés kerít hatalmába, ami semmikor máskor. Állítom jobb mint egy csiklói orgazmus. Csak érezni akarom őt. Az orvosi vizsgálat nem fájdalmas, ha nem egy barbár csinálja. A mostani orvosomnál meg sem éreztem. Jól kell választani. A fogamzásgátlóknak (újaknak), meg ritkán van negatív mellékhatásuk. Inkább éppen csökkentik a szőrnövekedést például, vagy rendszerezik a menstruációt. De egyébként az óvszeren meg a tablettán kívül van még ezer más módszer is. A szülés meg... Volt már a kezedben baba? Fogtál már csecsemőt? Néztél a szemébe? Na azért megéri a fájdalmas szülés. Várd meg amíg szerelmes leszel, aztán majd mindent másképp fogsz látni. Te fogod magadra húzni a barátodat, hidd el, mert kívánni fogod, mert érezni akarod majd. A másik meg. Ha szeretsz egy férfit/fiút, akkor meg akarsz neki adni minden örömet. És hidd el, hogy kevesebb nagyobb öröm van nekik, minthogy a puncidban járhatnak. És látni azt a kielégült arcot, amit a barátom vág egy-egy szeretkezés után, nekem megér mindent.
2009. nov. 27. 07:31
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesen gondolkodsz a dolgokról.

Nekem is fájt az első,annyira,hogy akkorm ott abba is hagytuk,és konkrét behatolás csak két hónap múlva lett.Akkor már sokkal kevésbé fájt...

Egyáltalán nem bántam meg,mert mostmár élvezem a szexet :-)

Igaz,hogy nincs hüvelyi orgazmusom,és csiklói sem túl gyakran.

De az még nem jutott eszembe,hogy emiatt keseregjek,meg arra fogjam,hogy nem kellene nemi életet élnem.

Fog.gátlót nem szedek,gumival védekezünk.Nem parázok,mert még sosem szakadt ki.

Nőgyógyászhoz a jövőhéten megyek,mert szeretném tudni,hogy minden rendben van-e velem.

Inkább kellemetlen lesz,mint fájdalmas,de a szaporodási szervrendszerünk nagyon érzékeny,és foglalkozni kell az egészségeével(akárcsak a többi testrészed épségével).

Pl: fogorvoshoz sem szeretsz járni,mégis el kell menni.Ha fogat kell húzni,akkor az is fáj meg szenvedsz egy szimpla fogfájástól is,de orvoshoz kell menni.

De a legjobban a gyerek-dolgon akadtam ki.

Én pedig azt gondolom,hogy igenis meg fogja érni a fájdalom...Lehet,hogy széátszakadok közbe,de rengetegen átélik.

Ez egy élettani folyamat,teljesen normális,ha közben úgy fáj,hogy majd elpusztulsz.

Szerinted nem fantasztikus dolog,hogy egy babát te táplálsz a saját testeddel,9 hónapig fejlődik benned,aztán egyszercsak előjön a világra?

Addig elrejtve van a méhben,védve mindentől ami káros..Formálódik és fejlődik,hogy aztán megmutassa magát?

Remélem,hogy majd másképp gondolkodsz erről.De ha nem,akkor úgy is jó.

60-70 évesen (lehet,hogy özvegyen,lehet hogy a pároddal) ott fogjátok nézni egymást még évekig,mert gyerek és unoka nincs.

Szerintem a gyerekek kitöltik a szülők életét.

Én 2-3 gyerkőcöt szeretnék :-D És bízom benne,hogy megadatik nekem :-D

18/L

2009. nov. 27. 08:36
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
drágám amíg ilyen agyi szinten állsz, valóban kb 10-12 éves szinten ha a szüzesség elvesztése és a szülési fájdalom a problémád, és amíg így gondolkodsz, egyedül fogsz élni. vagy fordulj pszichológushoz az aszexualitásod miatt. és a legfontosabb: a nyamvadt kis hüvelyi orgazmus... azt sem tudod miről osztod itt a feminista észt, semmit ne fikázz addig amíg gőzöd nincs hogy miről beszélsz.
2009. nov. 27. 09:40
 14/47 anonim válasza:
22%
Hát ezt tök jól leírtad! Mostmár megnyugodtam, hogy semmit sem vesztettem azzal, hogy még szűz vagyok. :) 17 L
2009. nov. 27. 10:21
 15/47 anonim válasza:
11%
Előző vagyok, 27L nem 17 ( agyilag sem, ja az IQ-m 136)
2009. nov. 27. 10:22
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez, hogy bizonygatod milyen okos vagy (136 IQ) bizonyítja, hogy mennyire éretlen is vagy valójában. A kérdező sok butaságot írt, te meg szó nélkül beveszed. Az, hogy 27 évesen szűz vagy, valamiféle abnormalitást mutat, ezt hidd el nekem. Lehet így is élni, ez igaz.

A kérdezőnek meg már sokmindent leírtak, miért hülyeség amiket írt, hozzátenném hogy nőgyógyásznak akkor is meg kell vizsgálnia, ha nem vagy szűz, mert méhnyakrákod ugyanúgy lehet... 19 évesen már rég át kellett volna esned ilyen vizsgálaton. Csakhogy. Ha mondod, hogy szűz vagy, akkor a végbelen keresztül és a hasad nyomkodva fogja végigtaperolni a hüvelyed, ami _sokkal_ kellemetlenebb, mint a normál vizsgálat. Szóval már csak a nőgyógyász miatt érdemes elveszíteni ;) De amúgy a szex jó. A pasi meg beszállhat a fogamzásgátlóba.

2009. nov. 27. 11:04
 17/47 anonim ***** válasza:
95%

hát elméletileg tényleg semmi értelme a dolognak.

de a faj folytatása érdekében Természet anyánk a következő dolgokat programozza az emberbe: utódot szeretne, őrülten kívánja a szexet, emocionális oldalról szerelemmel táplálja mindezt, melynek egyetlen gyakorlati értelme, mint mondottam, a faj fenntartása. mindeme tudattalan modellek olya erős motivációt adnak, hogy boldogan megküzd a nehézségekkel.

amúgy én is 19 vagyok, és én sem érzem az előbbiekben általám leírt mechanizmusnak a hatását :) gondolom, ezt szokás degenerációnak hívni.

2009. nov. 27. 11:30
 18/47 A kérdező kommentje:
"amikor bent van a barátom pénisze, akkor megőrülök teljesen." -erre az érzésre én is vágynék...még ha orgazmusom nincs,akkoris.Csak a többi,pl a nőgyógyászhoz járkálás dolog teljesen elveszi a kedvem az egésztől.Még ahhoz se sok kedvem van,h pasim legyen.Mondjuk én senkinek nem kellek,szóval ez a veszély nem fenyeget...de ha egyszer MÉGIS le kéne feküdnö vkivel... :S Hát nem is tudom... Amúgy jahh... A szerelem azért sokmindent képes megvűltoztatni..
2009. nov. 27. 12:33
 19/47 anonim válasza:
11.04: Nem jó kedvemben nem vesztettem még el a szűzességem. Hanem mert bár voltam szerelmes olyan helyzetek adódtak, hogy nem jöhetett össze kapcsolat, anélkül meg én nem akarnám. Szóval az igazit várom úgyis fogalmazhatnék. Az éretlenségről meg... azt is mondhatnánk rólam, hogy túl érett vagyok érzelmi szempontból, de ezt itt inkább nem részletezem. Az IQ-mra pedig büszke vagyok, miért is ne:) Sajnos nekem eddig nem jött össze, nem nagy öröm, de pont ezért tetszett a kérdező leírása, érted... próbáltam felfedezni a dologban valami "jót". De mindegy is...Ezen kívül azt hiszem abnormálisnak titulálni valakit, illetve éretlennek egy pár mondatból, az nem helyes, nem reális. :)
2009. nov. 27. 12:52
 20/47 anonim ***** válasza:
ne aggódj már, majd ha szerelmes leszel, nem igy fogsz rá gondolni. nekem pl. egyáltalán nem fájt az első. csak az ujjazás egy kicsit, de pettingeltünk előtte 2 hónapig, ugyh nem fájt. több, mint 1 éve szedek fogamzásgátlót, és nem lettem szőrös. a szüléstől félek én is, de az még ráér. minek ennyire parazni?
2009. nov. 27. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!