Van értelme egy nőnek elveszíteni a szüzességét?
Érdekesen gondolkodsz a dolgokról.
Nekem is fájt az első,annyira,hogy akkorm ott abba is hagytuk,és konkrét behatolás csak két hónap múlva lett.Akkor már sokkal kevésbé fájt...
Egyáltalán nem bántam meg,mert mostmár élvezem a szexet :-)
Igaz,hogy nincs hüvelyi orgazmusom,és csiklói sem túl gyakran.
De az még nem jutott eszembe,hogy emiatt keseregjek,meg arra fogjam,hogy nem kellene nemi életet élnem.
Fog.gátlót nem szedek,gumival védekezünk.Nem parázok,mert még sosem szakadt ki.
Nőgyógyászhoz a jövőhéten megyek,mert szeretném tudni,hogy minden rendben van-e velem.
Inkább kellemetlen lesz,mint fájdalmas,de a szaporodási szervrendszerünk nagyon érzékeny,és foglalkozni kell az egészségeével(akárcsak a többi testrészed épségével).
Pl: fogorvoshoz sem szeretsz járni,mégis el kell menni.Ha fogat kell húzni,akkor az is fáj meg szenvedsz egy szimpla fogfájástól is,de orvoshoz kell menni.
De a legjobban a gyerek-dolgon akadtam ki.
Én pedig azt gondolom,hogy igenis meg fogja érni a fájdalom...Lehet,hogy széátszakadok közbe,de rengetegen átélik.
Ez egy élettani folyamat,teljesen normális,ha közben úgy fáj,hogy majd elpusztulsz.
Szerinted nem fantasztikus dolog,hogy egy babát te táplálsz a saját testeddel,9 hónapig fejlődik benned,aztán egyszercsak előjön a világra?
Addig elrejtve van a méhben,védve mindentől ami káros..Formálódik és fejlődik,hogy aztán megmutassa magát?
Remélem,hogy majd másképp gondolkodsz erről.De ha nem,akkor úgy is jó.
60-70 évesen (lehet,hogy özvegyen,lehet hogy a pároddal) ott fogjátok nézni egymást még évekig,mert gyerek és unoka nincs.
Szerintem a gyerekek kitöltik a szülők életét.
Én 2-3 gyerkőcöt szeretnék :-D És bízom benne,hogy megadatik nekem :-D
18/L
Ez, hogy bizonygatod milyen okos vagy (136 IQ) bizonyítja, hogy mennyire éretlen is vagy valójában. A kérdező sok butaságot írt, te meg szó nélkül beveszed. Az, hogy 27 évesen szűz vagy, valamiféle abnormalitást mutat, ezt hidd el nekem. Lehet így is élni, ez igaz.
A kérdezőnek meg már sokmindent leírtak, miért hülyeség amiket írt, hozzátenném hogy nőgyógyásznak akkor is meg kell vizsgálnia, ha nem vagy szűz, mert méhnyakrákod ugyanúgy lehet... 19 évesen már rég át kellett volna esned ilyen vizsgálaton. Csakhogy. Ha mondod, hogy szűz vagy, akkor a végbelen keresztül és a hasad nyomkodva fogja végigtaperolni a hüvelyed, ami _sokkal_ kellemetlenebb, mint a normál vizsgálat. Szóval már csak a nőgyógyász miatt érdemes elveszíteni ;) De amúgy a szex jó. A pasi meg beszállhat a fogamzásgátlóba.
hát elméletileg tényleg semmi értelme a dolognak.
de a faj folytatása érdekében Természet anyánk a következő dolgokat programozza az emberbe: utódot szeretne, őrülten kívánja a szexet, emocionális oldalról szerelemmel táplálja mindezt, melynek egyetlen gyakorlati értelme, mint mondottam, a faj fenntartása. mindeme tudattalan modellek olya erős motivációt adnak, hogy boldogan megküzd a nehézségekkel.
amúgy én is 19 vagyok, és én sem érzem az előbbiekben általám leírt mechanizmusnak a hatását :) gondolom, ezt szokás degenerációnak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!