Van értelme egy nőnek elveszíteni a szüzességét?
Jársz ismerkedni?illetve nem ezzel a céllal jársz-e valahova,hanem hogy elmész-e ide-oda..
Ismerkedni bárhol lehet.Utcán,tömegközlekedésen,nyelvvizsgán :-),cukrászdában,boltokban,neten,suliban,egyetemen,munkahelyen....
Nekem senkim nem volt 17 8már majdnem 18 voltam) koromig,még csak nem is csókolóztam addig.Aztán egyszercsak mégis jött.
Mondjuk én nem ástam el ennyire magam,mint te.
Olyan nincs,hogy ronda vagy,és nem lehetsz egy csődtömeg sem.
Igen,vannak olyan időszakok,szakaszok,amikor azt érezzük,hogy elég volt,és nem bírjuk tovább,amikor összeomlunk...De ezt nem szabad folyamatosan szajkózni,mert csak bebeszéled magadnak és tényleg úgy lesz,tényleg rosszabb lesz.
Tégy ellene!
Huh, ez súlyosan hangzik, azért sok sikert :)
Akkor egy egyszerű válasz az eredeti kérdésre: igen.
Ha akarsz dumcsizni írd meg priviben az msn címed:)
nekem se volt majd 18 éves koromig senkim...csak iylen futó kapcsolatok...aztán derült égből villámcsapás történt...a mai napig se tom mért..de sejtem...18/F
Ha fölteszel fényképet, meg tudjuk mondani, hogy általában milyenek az esélyeid (mit gondol, aki rádnéz). Takard ki, amit nem kellene látnunk.
A fejedben viszont nem tudunk rendet rakni. Az vagy kifejlődik majd (ha hagyod) - vagy valakinek dolgozni kell vele.
Nem merem megadni az MSN címem :$
Sajna csak olyan képek vannak rólam,amiken szép vagyok,de azok nem tükrözik a valóságot,mert élőben nem vagyok vmi szép,meg fogynom is kéne..:S De amúgy ha lenne se mernék képet küldeni,még a végén valaki felismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!