Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van értelme egy nőnek elveszít...

Van értelme egy nőnek elveszíteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Elég fura kérdés,de... Szóval marhára fáj az első együttlét,el tudom képzelni,mennyire... Ezek után lehet,h meg se éri,mert rengeteg olyanról hallani,h a nőnek nincs is hüvelyi orgazmusa,csak csiklói.Arról nem is beszélve,hogy he elvesztem a szüzességem,akkor el kell mennem nőgyógyászhoz,ami szintén iszonyatosan fájdalmas,ráadásul bizonyos időközönként vissza is kell menni vizsgálatra.Ezenkívül fogamzásgátlót kell szedni,ami pénzbe kerül,ráadásul egyeseknél túlzott szőrnövekedést,stb gondokat okoz.Vagy használhatunk még óvszert,akkor meg folyton parázni kell,h el ne szakadjon...Ja!És mindezt azért,hogy egyszer szülhessek,ami szintén fájdalmas!Hát ezek után megéri egyáltalán??? Egy nyamvadt kis hüvelyi orgazmusért... Nekem a csiklói orgazmus és éppúgy megteszi...Vélemények?
2009. nov. 26. 23:54
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne értelme, akkor bezony a Föld se lenne nagyon tulnépesedve. Nyamvadt kis hüvelyi orgazmus pedig nem attól lesz hogyha csak beteszi a farkát,ahhoz kicsit több kell. Ó figyeld meg elkezdesz járni valakivel, szerelmes leszel, és te fogod legjobban élvezni! Valószinüleg van benne valami ha ennyi ember csinálja, nem gondolod? Á fölösleges ilyenen gondolkodnod, majd meglátod. Nekem van egy barátnőm 20 éves, most vesztette el, kb ő is ilyen volt mint te most meg alig győz mesélni hogy milyen jó meg minden. Én 3 hónaponta egyszer járok nőgyógyászhoz a gyógyszer miatt és évente a rákszűrés miatt, de az az 5 perces vizsgálat igazán megéri, cserébe kapok 2 óra felejthetetlen boldogságot és 4-5 orgazmust attól akit szeretek. Na majd ha lesz egy pasid aki megmutatja neked milyen a g-pontos orgazmus, na majd akkor mondd rá hogy nyamvadt,és hogy elég a csikló.Bár tudod hogy van a mondás...Amit nem próbáltunk az nem hiányzik. Óvszer. Másfél évig használtunk, egyátalán nem paráztunk, a végén szépen megnéztük,és ennyi. Igazán,körübelül 3 másodpercbe tellett. De ha ugy gondolod hogy nem éri meg...Minek csókolózol egyátalán? Bármit elkaphatsz,és egyátalán minek két nyelv a szájba tiszta haszontalan,pfuj.
2009. nov. 27. 20:36
 22/47 A kérdező kommentje:
Nemtom,még sose csókolóztam :D De azzal nincs problémám,mert abba semmi kellemetlenség nincsen (nem vagyok ilyen betegségelkapás-mániás:))
2009. nov. 27. 21:18
 23/47 anonim ***** válasza:
Akkor meg? Ugyanaz mint a szex. De sok mindenbe kereshetnénk ilyeneket,például annyira finom a rántotta hagymával és sonkával de van értelme megcsinálnom és vennem a fáradtságot hogy ehessek egy tányérral és jól lakjak? Aztán meg még el is kell mosogatnom lekapargatni a serpenyöröl...Á inkább eszek egy lágytojást vajaskenyérrel. Körübelül ezt mondtad, kicsit olyan mintha savanyú lenne a szőlő... Van valami testi bajod ami miatt így érzel? Csúnyának tartod magad vagy pattanásos vagy? Mert azért egy 19 éves lány általában csókolózott már. Te olyanról mondtál véleményt amit nem is ismersz,és ez nem állja meg a helyét.
2009. nov. 28. 11:46
 24/47 anonim ***** válasza:

Végtelenül sajnállak, ha nemed a szeretkezés végcélja egy hüvelyi orgazmus.

Először is: csupán a nők kb 10%-a képes hüvelyi orgazmusra egyáltalán. A legtöbb nő szeretkezés közben is csiklói orgazmust él át, ráadásul nem feltétlenül akkor, amikor éppen közösülnek. Lehet előtte is, utána is. Az egyidejű orgazmusra pedig hülyeség törekedni.

A szeretkezésnek az lenne a célja normális esetben, hogy mindketten testi-érzelmi örömet okozzatok egymásnak, természetesen egy kiegyensúlyozott és elkötelezett párkapcsolaton belül. Érzelmileg hihetetlen élmény, amikor két, egymást nagyon szerető ember testileg is eggyé válik.

Ha neked elég a saját magadnak szerzett orgazmus, és nem kell mellé egy férfi, aki szeret, gondoskodik rólad, bizonságot adn, akivel lehet beszélgetni, nevetgélni, kirándulni, gyermeket nevelni, aki megmasszírozza a hátadat és letörli a könnyeidet... Akkor maradj meg magadnak, egyedül.

2009. nov. 28. 16:24
 25/47 A kérdező kommentje:

"Ha neked elég a saját magadnak szerzett orgazmus, és nem kell mellé egy férfi,..."

Hát ilyet meg ki mondott? oO

2009. nov. 28. 16:27
 26/47 anonim ***** válasza:
Hát te: "Még ahhoz se sok kedvem van,h pasim legyen"
2009. nov. 28. 16:30
 27/47 A kérdező kommentje:
Hát mert ez így elveszi a kedvem tőle,de amúgy nagy szükségem lenne rá.
2009. nov. 28. 16:32
 28/47 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy az egész szexualitást úgy íród le (ismeretlenül, előre), mint valami kínszenvedést, ami nem éri meg. A szüzesség elvesztése fájdalmas, nőgyógyászhoz járni iszonyatosan fájdalmas, szülni fájdalmas, a fogamzásgátlótól szőrös leszel, a gumitól parázol, és mindez egy nyamvadt hüvelyi orgazmusért... Ráadásul neked még pasi sem kell igazán.

Na, erre mondom én azt, hogy ha neked elég a csiklói orgazmus, a pasi minden öröme (és nyűge) nélkül, akkor maradj egyedül, és önkielégíts életed végéig, abban nem fogsz legalább csalódni.

A gondolkodásodat kellene megváltoztatni, de alapvetően. Felépítesz magadban egy csomó alaptalan félelmet, gátlást, aminek a vége az lesz, hogy vagy aszexuális leszel (hacsak nem vagy máris az), vagy a félelmeid miatt tényleg fájdalmas lesz a szex, és akkor majd döngetheted a melledet, hogy te megmondtad.

Elmondták már előttem többen is, hogy a szüzesség elvesztését ki lehet bírni. A nőgyógyászati vizsgálat maximum kellemetlen, de még szűzen sem fájdalmas, pláne nem iszonyatosan. nem állnak a hátad mögött géppuskával, hogy tablettával védekezz, lehet ezer más módon is, de a tablettától amúgy se nő szőr a hátadon. A szülési fájdalmakba sem halt bele anyád. A hüvelyi orgazmust pedig tanulni kell, nem fog neked automatikusan jönni sem az első együttlétkor, sem a sokadiknál. Sőt, lehet, hogy sohasem. de az együttlétnek nem is az orgazmus acélja (sem hüvelyi, sem csiklói), hanem az EGYÜTTLÉT.

Együttlét egy FÉRFIVAL, akit szeretsz, akiben megbízol.

Ha ez a gondolat taszít, akkor javaslom, sürgősen keress fel egy pchihoterapeutát, szexuálpszichológust, mert komoly gubanc van veled.

2009. nov. 28. 16:38
 29/47 A kérdező kommentje:
A szexnek nem az orgazmus a célja?Na ez új
2009. nov. 28. 16:44
 30/47 A kérdező kommentje:
Egyébként ne "gondoljátok tovább",amiket leírtam.Csak annyi a probléma,ami LE VAN ÍRVA.Úgy értem,nekem semmi bajom nincsen pl a "petting" meg "járás" meg "kapcsolat" meg stb. dolgokkal.Egyedül azokkal a dolgokkal van problémám,ami a hüvellyel,mint szervvel kapcsolatosak.Csak mivel egy kapcsolatnak ez sajnos alapkövetelménye,ezért megy el attól is a kedvem,de nem azért,mert nem vágyom rá,hogy valaki szerelmes legyen belém,és mert egy érzéketlen tapló vagyok,akinek nem fontos,hogy valaki beszélgessen vele,meg stb...
2009. nov. 28. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!