Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Haverjaim ajándékként leborotv...

Haverjaim ajándékként leborotválták a farkam, mikor részegen feküdtem náluk, csak azt kifelejtették mondani, hogy teljesen, és már a közepe fele is nőnek a szőrszálak. Azon kívül, hogy haveri kört váltok, mit tehek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 13:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Indián beceneved ezentúl: csupasz zacsi
2013. jan. 28. 13:48
 22/34 anonim ***** válasza:
tyűűű, ez ám a szívás! én a helyedben elő sem merném venni SOHA! egyébként hány évesen vagy ennyire agyatlan? nem lesz se több, se kevesebb szőröd, mint volt! bár, én a helyedben leborotválnám az egészet, hogy egységesen nőjjön vissza a szőr. és képzeld: vannak olyan férfiak, akik ezt heti rendszerességgel teszik ;)
2013. jan. 28. 13:51
 23/34 A kérdező kommentje:
Köztudott tény, ahol leborotválják, erőteljesebben fog nőni. :l
2013. jan. 28. 13:51
 24/34 A kérdező kommentje:
Hát akkor rászokok a heti vágásra.
2013. jan. 28. 13:52
 25/34 Robi.88. válasza:
a borotvalastol nem lesz erosebb a szorzet! ez baromsag:D
2013. jan. 28. 13:53
 26/34 anonim ***** válasza:
köztudott tény? én nőként hetente (van, hogy 3 naponta) borotválom a lábam és bizony ki merem jelenteni: nem lett szőrösebb! nem kell rászoknod a borotválásra, ha nem tetszik. azért borotváld le most az egészet, h ne legyen az egyik felén 0,5 cm, a másikon 1 cm-s szőr.
2013. jan. 28. 13:55
 27/34 anonim ***** válasza:

"de a borotva eldobja a szőrmagokat és amihez hozzaérinted ott el kezd noni a szor:D"

Ez jóóó! Ezek szerint vetésforgót is lehet csinálni?

2013. jan. 28. 14:03
 28/34 Robi.88. válasza:
Igen csak vigyazni kell h amelyik borotvaval a seggedet borotvald azzal ne borotvald az arcod.... mert a betyárkörte magokat is terjeszti a borotva!!!!!
2013. jan. 28. 14:05
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki hogy nem volt sz@ros mikor felébredtél. :D

Amúgy meg aki annyira részeg hogy ilyen észre sem vesz az magára vessen!!!

30F

2013. jan. 28. 14:26
 30/34 anonim válasza:

akarhogy fetrenghet reszegen,miert kell hogy alljon ahhoz hogy leborotvalhassak? elcsipik a fitymajat,kifeszitik es mar mehet is a farkon nemcsak korulotte :D ugyhogy csajok inkabb ne szoljatok hozza ilyen modon :) ferfi vagyok tudom :)

masik dolog,igenis, ha egyszer le van borotvalva utana eroteljesebben no! lehet csak par alig lathato pihecske volt rajta elotte,de mivel leszedtek,eroteljesebben fog noni ezentul. csajok is le szoktak borotvalni az apro pihecskeket az orruk alatt,aztan meg mehettek fel heti szinten leszedni mert elfajult :)

utoiratkent: szerintem keresd fel Chewbaccat,lehet tud adni egy-ket hasznos tanacsot :)

2013. jan. 29. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!