Haverjaim ajándékként leborotválták a farkam, mikor részegen feküdtem náluk, csak azt kifelejtették mondani, hogy teljesen, és már a közepe fele is nőnek a szőrszálak. Azon kívül, hogy haveri kört váltok, mit tehek?
"de a borotva eldobja a szőrmagokat és amihez hozzaérinted ott el kezd noni a szor:D"
Ez jóóó! Ezek szerint vetésforgót is lehet csinálni?
Örülj neki hogy nem volt sz@ros mikor felébredtél. :D
Amúgy meg aki annyira részeg hogy ilyen észre sem vesz az magára vessen!!!
30F
akarhogy fetrenghet reszegen,miert kell hogy alljon ahhoz hogy leborotvalhassak? elcsipik a fitymajat,kifeszitik es mar mehet is a farkon nemcsak korulotte :D ugyhogy csajok inkabb ne szoljatok hozza ilyen modon :) ferfi vagyok tudom :)
masik dolog,igenis, ha egyszer le van borotvalva utana eroteljesebben no! lehet csak par alig lathato pihecske volt rajta elotte,de mivel leszedtek,eroteljesebben fog noni ezentul. csajok is le szoktak borotvalni az apro pihecskeket az orruk alatt,aztan meg mehettek fel heti szinten leszedni mert elfajult :)
utoiratkent: szerintem keresd fel Chewbaccat,lehet tud adni egy-ket hasznos tanacsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!