Haverjaim ajándékként leborotválták a farkam, mikor részegen feküdtem náluk, csak azt kifelejtették mondani, hogy teljesen, és már a közepe fele is nőnek a szőrszálak. Azon kívül, hogy haveri kört váltok, mit tehek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 13:35
11/34 A kérdező kommentje:
Esetleg valami értelmes válasz, ami talán a segítségemre is lesz?
2013. jan. 28. 13:41
14/34 anonim válasza:
Névnamenick, úgy érzem te benne voltál ebben a buliban.
15/34 A kérdező kommentje:
De nem az a bajom, hogy nem szőrős xd csak ne a közepén lenne szőrös, mert valljuk be, elég cink, ha 2 hónap mulva olyan farkam lesz, mint egy orángutánnak. Tetőtől talpig prémezett... mit mondjak, hideg volt, vagy mi?
2013. jan. 28. 13:42
16/34 anonim válasza:
Hogy lehet erre értelmes választ adni.
Most csak hü lyültek, vagy bemelegedtek? Ez itt a kérdés.
Ha hüly ültek, akkor csak nevess te is velük, és gondolkozz valami hasonló éles tréfán.
17/34 anonim válasza:
a 15-ösödön nem kicsit röhögtem :)
valószínűleg nem nézted meg előtte tüzetesen, ugyanis csak ott nől vissza a szőr ahol előbb is volt ... tehát nem leszel jobban szőrös mint eddig, ne sz arj be :)
18/34 anonim válasza:
Lány vagyok szóval... :D
Hát ja a hidegtől nő a szőr.. na ilyet se hallottam :D meg elvileg 1 holt részegnek aki csak fetreng nem áll fel a farka.. szóval vagy 5en fogták és a 6. borotválta vagy neked valami szuper képességed van
19/34 Robi.88. válasza:
de a borotva eldobja a szőrmagokat és amihez hozzaérinted ott el kezd noni a szor:D
20/34 A kérdező kommentje:
... nem azt mondom h hideg volt :D és ettől nő... hanem hideg volt, ezért növesztettem.
2013. jan. 28. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!