Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire gáz 20 évesen fiúként...

Mennyire gáz 20 évesen fiúként szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Egész életemben volt talán 2 kapcsolatom, mindegyik 1-1 hónap :/ Mennyire gáz ez egy lány szemében?
2013. jan. 26. 15:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha már feltette ide kérdésnek akkor ő is gáznak érzi kicsit. Én is ilyesmi korban vesztettem el és igenis elég gáz a dolog
2013. febr. 10. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:

És mégis mi ezen a 'gáz', fejtsd már ki légyszíves :D

Bűncselekmény, terrorista támadás, mukleáris bomba, hogy ilyen veszélyes és gáz, vagy mi?

Magánügy.

2013. febr. 10. 15:22
 13/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz!Sőt ha van esze a lányoknak ez még imponáló is lehet. Én is lány vagyok és én nagyon is jól jártam a párommal mert ő is ilyen idős volt ahogy elvesztettük együtt a szüzességünk. Azóta is együtt vagyunk. És így legalább megkönnyebbültem hogy egy normális fiúval van dolgom, aki nem feküdt le minden lánnyal és így nincs senki akire féltékeny legyek :D
2013. febr. 10. 16:41
 14/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha egy fiú 20 évesen szűz!Nincs abban semmi rossz.
2013. febr. 10. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:

15:22

nem tudom minke hozod fel a terrorista cselekményt. Nem azt mondtam hogy veszélyes, hanem hogy gáz, ciki.

A kérdező is érzi hogy nem normális dolog ennyi idősen még szűznek lenni, máskülönben fel se tette volna a kérdést. Nem azt mondom hogy le kell köpni az ilyet, de fura kicsit. Nem igazán késett le még semmiről, nem kell nagy dobra verni, előbb-utóbb talál egy lányt, akivel ha olyan a kapcsolat elmondja, ha nem annyira érzelmes a dolog akkor meg megtartja magának, az első pár alkalommal bénázik kicsit aztán majd belejön és annyi.

Le lehet engem cseszni, de 20 évesen a legtöbben már túl vannak 1-2 dolgon, a középiskola épp arra való hogy megtanuljon az ember tisztességesen inni és dugni

2013. febr. 10. 19:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Elég szenny környezetben nőhettél fel, ha szerinted a középiskola épp arra való hogy megtanuljon az ember tisztességesen inni és dugni :)
2013. febr. 10. 20:14
 17/19 anonim ***** válasza:
amúgy az mit jelent, hogy talán 2 kapcsolat? :D ők nem tudtak róla, hogy jártok, vagy mit jelent? :D Az a gáz egyébként, hogy annyiszor felteszik ezt a kérdést.. Sz_rjátok már le :o
2013. febr. 10. 20:58
 18/19 anonim ***** válasza:

nem nem gáz nyugi:) Én is az vagyok,sokat cikiztek vele mostanság engem :( Az osztályomban én vagyok mostmár az egyedüli lány aki még nem volt senkivel és úgy gondolják hogy ez gáz ! Még nem találtam meg azt akivel megtörténne a dolog de szerintem ráérek még:) Az én szememben nem ciki,de ahogy látom az ide válaszolók többsége szerint sem az!:)

18/L

2013. febr. 10. 21:21
 19/19 anonim válasza:
Abszolút nem gáz. :) Szerintem inkább értékelendő, hogy vannak még ilyen pasik is a világon, akik nem fekszenek le fűvel-fával minden buliban. Én nagyon örülnék, ha végre egy ilyen fiút fognék ki, aki így gondolkodik, mert sajnos idáig elég sok rossz tapasztalatom volt. Szóval ne érezd gáznak és ne hagyd, hogy ez a tény az utadba álljon a lányok terén! Kitartás, tuti jönni fog valaki, aki pont neked való és meg fog történni, pont úgy ahogy kell! :)
2013. febr. 14. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!