Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akarom! Mit tegyek?

Akarom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy nagyon kívánom már a barátom.

15 évesek vagyunk mindketten, de nekem még nem szabad szexelni.(magánügy, az oka)!

Múltkor nálam volt, életemben először, és hát, puszilgatott, simogatott a nyakamat is ami nagyon érzékeny szóval, úgy voltam vele, hogy alig tudom visszafogni magam.

Jeleztem azért én is hogy akarom, puszilgattam a nyakát, meg a kezem a hasa aljához tettem, ahol kilehet a nadrágot gombolni(de "oda" nem tettem a kezem) Szerintetek ebből észrevette a "célzást" hogy akarom őt?

Volt más is így, hogy nem volt még szabad szexelnie, és már megőrjítette kis híján a vágy?

Nem szeretném ha azt írnátok, hogy 15 évesen még babázzak, mert nem vagyok már az a kislány! :)

(szüzek vagyunk mind a ketten, és nyárig mindenképp tilos szexelnem...)

2013. jan. 26. 13:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Én nem nevezném a szexet problémának!

Megértem, hogy így gondolod, neveltetéstől függ. Persze anyám nekem nem engedné, hogy most közösüljek a párommal. De ez az én magánéletem.

Szerintem ha gumi óvszert használunk és mielőtt "elmenne" kiveszi nem hiszem, hogy terhes leszek.

Vannak olyan érzések, amiknek nem lehet parancsolni!

2013. jan. 26. 14:42
 22/25 A kérdező kommentje:
Öhh...egyáltalán nem vagyok megsértődve. Elfogadom, amit írsz. Nem is kérem senkitől azt, hogy azt írja amit hallani akarok.
2013. jan. 26. 14:44
 23/25 anonim ***** válasza:
Az ember nem ösztönlény így felül tud kerekedni az ösztönökön és vágyakon.Mindegy te dolgod,én csak jót akarok,és halvány reményt sugarat láttam,hogy te nem vagy olyan,mint a többi eszetlen tini,hogy a tojáshéj még a fenekén van de már szexel.
2013. jan. 26. 14:48
 24/25 A kérdező kommentje:

Mondhatsz rám, bármit, nem érdekel.

Te is csak azok közé tartozol, akik nem tudnak semmit az életemről és úgy oktatnak ki, és alacsonyítanak le a többi "eszetlen tinihez".

Gratulálok!

2013. jan. 26. 14:52
 25/25 anonim ***** válasza:
Mint írtam úgy láttam,te nem vagy ilyen ezért írtam neked...
2013. jan. 26. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!