Akarom! Mit tegyek?
Arról van szó, hogy nagyon kívánom már a barátom.
15 évesek vagyunk mindketten, de nekem még nem szabad szexelni.(magánügy, az oka)!
Múltkor nálam volt, életemben először, és hát, puszilgatott, simogatott a nyakamat is ami nagyon érzékeny szóval, úgy voltam vele, hogy alig tudom visszafogni magam.
Jeleztem azért én is hogy akarom, puszilgattam a nyakát, meg a kezem a hasa aljához tettem, ahol kilehet a nadrágot gombolni(de "oda" nem tettem a kezem) Szerintetek ebből észrevette a "célzást" hogy akarom őt?
Volt más is így, hogy nem volt még szabad szexelnie, és már megőrjítette kis híján a vágy?
Nem szeretném ha azt írnátok, hogy 15 évesen még babázzak, mert nem vagyok már az a kislány! :)
(szüzek vagyunk mind a ketten, és nyárig mindenképp tilos szexelnem...)
Én nem nevezném a szexet problémának!
Megértem, hogy így gondolod, neveltetéstől függ. Persze anyám nekem nem engedné, hogy most közösüljek a párommal. De ez az én magánéletem.
Szerintem ha gumi óvszert használunk és mielőtt "elmenne" kiveszi nem hiszem, hogy terhes leszek.
Vannak olyan érzések, amiknek nem lehet parancsolni!
Mondhatsz rám, bármit, nem érdekel.
Te is csak azok közé tartozol, akik nem tudnak semmit az életemről és úgy oktatnak ki, és alacsonyítanak le a többi "eszetlen tinihez".
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!