Mit tegyek ha nem akarom odadni a szüzességem a
barátomnak,? akivel kb 2 hónapja békültem ki!
Figyelt kérdés
14 éves vagyok (mindjárt 15) és kb 2 hónapja békültem ki a barátommal és azóta az esze folyton a szexen jár.
Nem mondom hogy én nem akarom elveszíteni, de nem igy ahogy ö akarja.
Amikor találkozunk mindig utal, hogy menjünk hozzá és hogy feküdjek le vele, de mindig mondom hogy igy nem akarom elveszíteni!!!!!!!
Szóval mit tegyek hogy leálitsam?
2013. jan. 25. 15:56
1/8 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy te még nem vagy erre kész. Ha tényleg szeret, akkor vár rád. Ha csak azért kellesz, mert dugni akar valakivel, akkor szakitani fog.
2013. jan. 25. 16:00
2/8 anonim válasza:
látszik h nagyon rádakarja erőszakolni a dolgot.szerintem mondd neki hogy hagyjon békén.és h te még nem akarod elvesziteni.mondd neki majd akkor ha ugy lrzed akkor veszted el és ne ERÖLTESSSE.
2013. jan. 25. 16:00
3/8 anonim válasza:
különben én is szűz vagyok csak én 16 éves és nem akarom elkapkodni.mert félek h megbánom.majd.
2013. jan. 25. 16:01
4/8 anonim válasza:
Azért ne feküdj le vele csak mert ő akarja.Ha szeret megérti,ha nem akkor meg kár ilyenre pazarolnod az időd.Ha lefekszel vele attól még szakithat veled.Én 17 évesen vesztettem el,és kicsit sem bánom hogy nem előbb történt meg a dolog.
2013. jan. 25. 18:47
5/8 anonim válasza:
igazuk van a hozzászólóknak! csak úgy szabad elveszteni, h Te is azt érzed, h akarod!! Közöd döntés kell legyen, ha csak a pasi eröltetni, akkor egy köcsög, ne hagyd magad, h alárendeljen az akaratának!
meg egyébként is tök fiatal vagy még.
2013. jan. 25. 19:59
6/8 A kérdező kommentje:
Kösszi mindenkinek a vàlaszát, nsgyon dokat segítet és beszélek majd vele, ha muszály akkor szakítok vele.
2013. jan. 25. 20:03
7/8 anonim válasza:
először is szerintem már a kérdés felmerülése korai,nagyon fiatal vagy,ne engedd hogy rád erőszakolja inkább ezt a témát hanyagold még 2-3-4 évig,ha erősködik szakíts vele 14-15 évesen nem szexelni kéne a kapcsolatban
2013. jan. 25. 20:29
8/8 anonim válasza:
14évesen még korai lenne elveszteni, szerintem. ha még nem akarod, mondd meg Neki. De ha állandóan így nyom Rád, akkor valószínuleg csak a szexre kellesz Neki. Azt várja, mikor leszel az ové...
Mondd meg Neki. Ha szeret, érteni fogja. H anem, akkor mehet a francba. Nem érdemel meg Téged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!