Mennyivel jobban hangzana, ha azt mondanánk, hogy odaadtam a szüzességem a barátomnak, mintha azt mondjuk, hogy elvesztettük?
Mondhatnák így is... ha így csinálnák. De nem.
Nekik ez nem egy "kincs", amit őrizgetnek, hogy a megfelelő, arra érdemes szerelemnek adják oda, aki természetesen ezt megtiszteltetésnek is fogja fel. Hol van az már! Talán a lovagregényekben még akad.
Nekik ez csak valami kolonc, amitől jobb minél hamarabb megszabadulni. Mondjuk kirakják a kirakatba (mindenüket), és az első érdeklődő, akinek kicsit is megtetszik, viheti.
Nekem volt szerencsém elvenni egy lány szüzzeségést 16 volt akkor és 4 évig voltunk utána kapcsolatban. Most lett vége és én megbecsültem és ha lehet ilyet mondani sztem ő sem elégedetlen a mai viszonyokat nézve ez szerintem szép idő főleg egy ilyen dolognál.
22/f
Előttem, aki írta, hogy csak lovagregényben van ilyen... hát, én is odaadtam a barátomnak, akivel mai napig együtt vagyunk, s nem volt kolonc a nyakamon. 21 éves koromban történt meg, s valahol még mélyebb kötelék kettőnk között.
Az egy másik dolog, hogy tényleg a kis tizenéveseknek kolonc (ott sem mindenkinek), s mit sem számít nekik, hogyha elveszítik. Illetve valamely közösségekben még ciki is, kinek pl.: 16 évesen még megvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!