Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Bánkódhatok amiatt, hogy 1 év...

Bánkódhatok amiatt, hogy 1 év után adtam oda a szüzességem a barátomnak?

Figyelt kérdés

A barátnőim mind fél év alatt le is rendezték...

kicsit bánom, hogy eddig húztuk a dolgot, ugyanakkor nem, mert bennem volt ennyi tartás...

Nektek mi a véleményetek?

Fölösleges volt eddig húznom, vagy tényleg nincs okom a megbánásra?

18/L

2013. jan. 5. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
ne bánkódj, a te szüzességed volt, azt csináltál vele, amit akartál
2013. jan. 5. 22:24
 2/10 anonim válasza:
12%
szerintem túl gyors volt ...
2013. jan. 5. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Ami megtörtént megtörtént, nem kell vele foglalkozni.
2013. jan. 5. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
ez nem tartás kérdése, hanem, h mikor vagy rá érett, te ekkor voltál
2013. jan. 5. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

"hanem, h mikor vagy rá érett, te ekkor voltál"

Mer aszondod csak így, hogy a barátnői érettek voltak rá biztosan. Ez h.lyeség... Ezzel az erővel az se gáz, hogy 14-15évesek szexelnek... Ekkor voltak rá érettek -.-''

Megéri bánkódni? Tudsz változtatni? NEM! Akkor meg? :DD

2013. jan. 5. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
én ilyet nem írtam, 5.ös!
2013. jan. 5. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Szóval értem! Az a mérce, hogy barátnőid mit csináltak. Igen, bánkódj... amiatt, hogy neked ez a színvonal. Ha barátnőid 2 nap után odaadták volna, te is bánkódnál, hogy miért nem lettél te is ribi? Hová fajul a világ?...

Hol van az megírva, hogy meddig kell "húzni"? Szerintem sehová. Ahogy mondani szokták, a megfelelő időben kell rá sort keríteni. Ez nem egy teher, amitől meg kell szabadulni. Amikor már úgy érzed, hogy szívesen lefeküdnél vele, megbízol benne annyira, és elég érett már a kapcsolatotok, akkor lehet rá sort keríteni. Hogy ez mennyi idő, 2 hónap, fél év, egy év, két év, az egyénenként és kapcsolatonként változó.

Inkább azt kéne sokaknak bánni, hogy túl hamar odaadják magukat.

Meg mellesleg utólag már mi értelme bánkódni rajta?

2013. jan. 5. 23:29
 8/10 sztrecskó ***** válasza:
Ha szereted a barátod, nincs miért bánkódj. Ha nem, akkor van bőven, de ebben az esetben nyilván nem járnál vele 1 évig.
2013. jan. 5. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne a barátnőiddel foglalkozz, hogy fél év ez az. Nézd azt, hogy a barátod szeret és nem erre ment ki a játék hanem várt veled :). Nincs okod a megbánásra.
2013. jan. 5. 23:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves "tegnap 23:29" válaszoló!

Nem értek veled egyet... nekem nem az a színvonal. Szerintem erre rájöhettél volna, ha már 1 évet vártam arra. Igazából csak azon töprengtem, hogy lehetett volna hamarább is.

Azért is vártam ennyit, mert a barátom tőlem 6 évvel idősebb és féltem, hogy csak arra kellek neki. Végül kiderült, hogy nem, mert még együtt vagyunk.

2013. jan. 6. 10:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!