Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az baj, hogy nem mondtam el a...

Az baj, hogy nem mondtam el a barátomnak, hogy ő vette el a szüzességem?

Figyelt kérdés

Nem akartam, hogy olyan nagy hűhót csináljon belőle, mert nekem ez abszolút nem fontos dolog, ő meg biztosan túlaggódta volna.

Biztosan nem tűnt fel neki, mert nem véreztem és elég aktívan kivettem a részem belőle és mondta is, hogy milyen jó volt. Tudja, hogy volt már barátom, de a szexuális életeről (illetve annak hiányáról) nem beszéltem neki.

18/L

2013. jan. 24. 13:43
 1/9 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Ezzel nem gondolnám, hogy bármi probléma lehetne, így felesleges titkolnod előtte...
2013. jan. 24. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem még örülne is neki, hogy neki adtad. Én pont a fordította voltam a történetnek. Azt hittem szűz a barátnőm és én veszem el, pedig már le volt szakítva, hónapokkal utána mondta el a büdös ku.vája...
2013. jan. 24. 13:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Ettől nem büdös ku.rva...
2013. jan. 24. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

azért a 2. válaszoló mond valamit, mert az már tényleg cink, hogy ha a csaj azt hazudja, hogy szűz közbe már nem.

amúgy szerintem nem gond, utólag is nyugodtan elmondhatod majd neki, biztos nem fog ezért haragudni, sőt örülni fog.

2013. jan. 24. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez inkább azért problémás, mert mennyire szereti a lány a fiút az olyan kapcsolatban, ahol még azt se mondja el neki, hogy soha nem szexelt?
2013. jan. 24. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem ismered a lány előéletét,hogy kivel, hogyan és milyen körülmények között vesztette el és rendszeresen közösült egy személlyel. Szerintem te sem tudnád szebb jelzőkkel illetni. Második voltam...
2013. jan. 24. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és pontozzatok le, nem érdekel, ettől még a tényeken nem változtat hogy milyen apró darabokra törte a szívemet....Igen mert férfi létemre nekem is van olyan 21/F
2013. jan. 24. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem baj, hogy előtte nem szóltál neki, ha titokban akartad tartani, akkor oké. De így utólag már simán elmondhatnád neki, sőt szerintem még örülne is neki, hogy neki adtad magad oda először.
2013. jan. 24. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az nagyobb baj, hogy nem vette észre...
2013. jan. 25. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!