Szűz vagyok MÉG és meg akarom tartani amíg 18 nem leszek ez még 2 év. De a pasim el akarja venni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 07:46
1/22 anonim válasza:
Ha nagyon szereted nincs benne semmi. Csak vedekezzetek. Miota vagytok egyutt?
2/22 A kérdező kommentje:
5 honap
2012. dec. 20. 07:52
3/22 anonim válasza:
Ennyi ido alatt kialakulhatott a kolcsonos bizalom. Toled fugg, hogy keszen allsz-e ra!
4/22 A kérdező kommentje:
szerintem még gyerek vagyok a szexhez a pasim 19
2012. dec. 20. 07:56
5/22 anonim válasza:
megtartani??? 2 évig? :) ezt jól eltervezted :) jelentősen növeled a kozkázatát a megcsalásnak. javíthat valamit a helyzeten ha szeretsz sz.pni. de szerintem ez is kevés lesz. gondolj csak bele ,hogy nem az autódat akarja elvenni.
6/22 anonim válasza:
A szüzesség elvesztése összességében nem nagy szám. Szinte teljesen mindegy, hogy 17 vagy 18 évesen veszíted el szóval nem kell ennyire görcsösen ragaszkodni a 18 évhez. (eszerint a logika szerint 18. szülinapod előtti napon korai de 24 óra múlva már ideje van :) )
De szerintem még jó, ha vársz. Ha te nem vagy még kész rá akkor ne tedd meg.
Azt tudnám tanácsolni, hogy várj még mondjuk 7 hónapot (amíg egy évesek lesztek a barátoddal) és, ha ő addig tud várni akkor elég komolyan gondolja veled a kapcsolatát.
Vagy egyszerűen csak akkor tedd meg amikor készen állsz rá de nem kell ennyire görcsösen ragaszkodni a 18 évhez.
7/22 anonim válasza:
Ha nem akarsz vele lefeküdni, nem kell.
8/22 A kérdező kommentje:
sz.pni azt már többször csináltam
2012. dec. 20. 08:01
9/22 anonim válasza:
Na feküdj le vele, ha nem akarod! ERőltetni nem szabad semmit, azonban a szex nem okoz problémát, csak sok lány esetében nagyon meghatározó az első közösülés!
10/22 anonim válasza:
nem vagy ribanc, ezt legalább díjazom.
én 22évesen gyereknek érzem magam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!