Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok MÉG és meg akarom...

Szűz vagyok MÉG és meg akarom tartani amíg 18 nem leszek ez még 2 év. De a pasim el akarja venni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 07:46
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
45%

Én meg azt tudom tanácsolni, ha valóban szeret a pasid akkor az tud várni. Még hogy 5 hónap alatt már kialakul a bizalom.... :DDD aki ezt írta biztos még 10-en éves korban van hatalmas nagy élettapasztalattal a háta mögött. :S

Egyáltalán mi a garancia arra, hogy a szüzességed elvesztése után nem fog lelépni? Nekem már az bűzlik hogy nem képes várni. Nagyon jól gondold meg, hogy érdemes ilyen sürgetős,zsarolós partnerre időt pazarolnod..

2012. dec. 20. 08:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan várj. Ha a barátod ezt nem akarja megérteni, akkor őbenne van a hiba. Meg kell értenie, ha ez neked fontos. Szerintem.
2012. dec. 20. 08:40
 13/22 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, minek időhöz kötni...

Ha meg nem szereted, nem kell vele lenni, és ha gyereknek érzed magad, pasi sem kell neked. Szakíts vele, nem vagy elég érett egy kapcsolathoz, ha így gondolkodsz...

2012. dec. 20. 09:03
 14/22 anonim ***** válasza:
Találjatok ki akkor bármit, de ne rakja be. Erotikus tánc, birkózás, ő nyugodtan élvezkedhet így.
2012. dec. 20. 09:25
 15/22 A kérdező kommentje:
a tánc jó ötlet este ki próbálom!
2012. dec. 20. 09:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha Te még nem akarod, akkor ne csináld! Ennyi ... és nincs ezzel semmi baj, ne hagyd magad zsarolni. Egyébként pettingeljetek sokat, ismerjétek meg egymás testét addig is, lehet úgy is örömöt okozni.
2012. dec. 20. 09:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha Te meg akarod tartani a szüzességed, akkor a pasidnak meg kell értenie! Ha szeret, meg is érti, és tud várni amíg Te készen nem állsz rá. Ha 18 éves korod után, akkor akkor!!! Egyébként én maximálisan tisztellek és becsüllek a gondolkodásodért!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :) Ja, én is pasi vagyok. :)
2012. dec. 20. 10:39
 18/22 A kérdező kommentje:
A barátnőm szerint tegyem V alakba a lábam
2012. dec. 20. 13:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Jól mondja a barátnőd...
2012. dec. 20. 13:39
 20/22 A kérdező kommentje:
szerintem nem
2012. dec. 20. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!