Akarom! Mit tegyek?
Arról van szó, hogy nagyon kívánom már a barátom.
15 évesek vagyunk mindketten, de nekem még nem szabad szexelni.(magánügy, az oka)!
Múltkor nálam volt, életemben először, és hát, puszilgatott, simogatott a nyakamat is ami nagyon érzékeny szóval, úgy voltam vele, hogy alig tudom visszafogni magam.
Jeleztem azért én is hogy akarom, puszilgattam a nyakát, meg a kezem a hasa aljához tettem, ahol kilehet a nadrágot gombolni(de "oda" nem tettem a kezem) Szerintetek ebből észrevette a "célzást" hogy akarom őt?
Volt más is így, hogy nem volt még szabad szexelnie, és már megőrjítette kis híján a vágy?
Nem szeretném ha azt írnátok, hogy 15 évesen még babázzak, mert nem vagyok már az a kislány! :)
(szüzek vagyunk mind a ketten, és nyárig mindenképp tilos szexelnem...)
*
Ha szeret a srác megfog érteni, ha nem akkor morogni fog..
Azt mondta, hogy ő vár rám!
Azzal nincs is gond :)
Csak még szexről sem beszéltünk sosem, és inkább azzal van a baj, hogy nagyon kívánom őt. Akár most is a gondolat.. :S
De köszi, hogy írtatok!!!
6
Ezért kell a háttérbe vonulni..igy viszonylag könnyebben le tudod csititani magadban az érzéseket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!