Fiúk válaszát várom! Mennyire tartod manapság értéknek, hogy amikor eljön egy ideje, egy olyan lányt vehess el, aki csak a te számodra őrizte meg magát? Fontos még egy fiúnak ez
Bocs, lány vagyok... :D
1. Voltam.
Úgysem a szex játssza a főszerepet nálam.
3. voltam
Gondolom mielőtt férjhez mész, akarsz majd járni valakivel, megismerkedni... Kérdésem: Hogy fogod megtartani azt a fiút magadnak sex nélkül évekig? Vagy képes lennél összeházasodni pár hónap után valakivel akit alig ismersz!
Sok kitartást:)
Mindenképp megtisztelő érzés, ha valakinél az első lehetek. Érték, jóleső érzés, de nem szempont. Nem fog se pozitív, se negatív irányba befolyásolni a kiszemelt hölgy "múltja".
Bár én ezt egy kicsit túlzónak tartom. Azt is, amikor valaki fűvel-fával már 13 évesen lefekszik, azt is, amikor az ismerkedés az ágyban kezdődik; de a másik végletet is hülyeségnek tartom. Szép dolog, ha egy nő nem adja oda magát akárkinek, de a házasságig húzni már csak azért sem praktikus, mert mi van, ha kiderül, hogy pocsék együtt a szex? Persze, valakik ezt meg tudják oldani, valakiknél ez nem elsődleges, de azért ezen sajnos tönkre tud menni egy kapcsolat. Ha meg tönkremegy, akkor inkább menjen házasság előtt, mint után tönkre.
Csináld csak...
Téged fog majd zavarni, hogy a leendő férjed kiélte magát, volt mással, te meg senkivel, ott állsz nulla élménnyel.
Nem amikor összeházasodtok... Majd pár évre rá...
De te életed, úgy szúrod el, ahogy akarod...
(Le lehet pontozni, de majd ha odakerülsz, ez jusson eszedbe... ssx44-nek meg előre is üdvözletem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!