Én szerelmes vagy bele, de ő belém nem? 15 éves vagyok és van egy lány aki nem abban a városban él ahol én, sőt nem is az én orszgomban, ő magyarországi én szerbiai (vajdaság).
ez komoly?:DDD
aztán vágjad ám be rendesen annak a jánynak
1 válaszolo mondtam már neki de semmi értelems választ nemadott.
2. válaszolo.Hát szerintem összejön mert már régota beszélgetünk erről,és az sem baj ha nem jön össze,mert állok rosszul a lányokkal,sőt nagyon is jol :D
3.még van időm augusztusig megondolni az ügyet,de szerintem az lesz xD :D
Elirtam magam...mert nem állok rosszul a lányokkal*
Jah és amugy szerintetek korán 15 évesen?
Nekem azt mondták az 1. alkalmat szerelemből,ésh hát ott tartok :D
ha a csaj is szűz, akkor először hagyjátok még az orális szexet sztem... max. cseten kérdezd meg tőle, hogy mit szólna hozzá... szóval előtte dumálj vele erről, de ne ott és akkor hozakodj elő vele...
egyébként elég furcsa a kapcsolatotok, lehet, én vagyok lemaradva, és a mai fiatalság már másképp viszonyul a szexhez... de mi ez, hogy ismerkedsz egy lánnyal, csak cseten beszéltek, és azt mondja, hogy ha meglátogat, dugd meg? hol marad az ismerkedés, a szerelem, az érzések? mert ha azt tapasztalod, hogy te szereted őt, és komolyak a szándékaid, de ha ő ezt nem viszonozza, akkor hagyd őt a fenébe, hosszú távon ne gondolkozz vele...
de azért mindenféleképpen dugd meg, ha meglátogat :D
Akkor esélyes, hogy veled is csak elmegy egy körre és jónapot... Szóval döntsd el, hogy egy normális kapcsolatban akarod elveszteni a szüzességed (szerelem, járás stb), vagy egy ilyen kalandban. Igazából ezzel a kalanddal sincs semmi baj, legalább tapasztaltabb leszel :)
Ha ilyen a csaj, amilyennek leírtad, akkor nem is érdemes hosszú távon gondolkodni vele, hanem bocsi, de "csak arra jó"... hát akkor használd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!