16 éves lány vagyok és nagyon szerelmes.! Még nem voltam senkivel és a barátommal aki 20 éves most leakartam feküdni de egyszerűen nem jött össze. és elég cikinek tartom mert ez tuti az én hibám. Mit tegyek?
Nem világos, mi az, hogy "nem jött össze", - de tutti nem a kezdő lány az oka!
ha meg szerelmesek vagytok, "hibás" nincs is!
Szia!
Olyan nincs, h " tuti az én hibám"
Ezek szerint megfelelési kényszered van a partnered felé. Még nem állsz készen rá. Azért mert azt mondod, most akarod, az nem jelenti, hogy tényleg akarod, mert az érzéseknek/ félelmeknek nehéz parancsolni...
Orvosnál jártál már? Mert nem akarlak megijeszteni, de lehet ennek az oka szervi eredetű is, ezt érdemes lenne kizárni, főleg, hogy eloszlassuk az aggodalmadat. ( [link] )
Ha pedig nem tudott rendesen felizgatni, az megint nem a te hibád, viszont síkosítóval lehet előrébb lennétek, vannak nők akik nem nedvesednek eléggé, szexuális izgalmiállapottól függetlenül (pl rendkívül kevés folyadékot visznek be a szervezetükbe...)
Amúgy mi nem sikerült? Nem tudta átszakítani, vagy odáig el sem jutott?
nos van benne valami azért ennél többet kellett volna éreznem felé...azt mondta azért nem vagyok rá képes mert még nem csináltam..
jah és egészséges vagyok!
Figyu, ha lélekben ellenállsz, akkor nem kellene ezt erőltetni.
Amúgy meg, ha elég ügyes lett volna, elvarázsolt volna annyira, hogy menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!