Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vegyek rá valakit,...

Hogyan vegyek rá valakit, hogy elvegye a szüzességem? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Már elmúltam 21, és tetszik nagyon valaki, és ő 30-on felüli, van valakije, valami idősebb nő, én meg szűz vagyok még, és most egy évre külföldre fogok menni, és nem szeretnék szűzen menni, mert ott úgyse lesz lehetőség ilyenre, csak munka meg tanulás, de én már nagyon akarom... Ezért megkérhetném, hogy feküdjön le velem? Vagy jól elküldene, meg még meg is haragudna rám??
2009. aug. 27. 17:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk megérkezel külföldre és másnap összefutsz egy fiúval, találkozni kezdtek és pár hónap múlva kiderül, hogy neki adnád oda szívesen magad, akkor mi lesz?
2009. aug. 27. 23:08
 22/29 A kérdező kommentje:
Amúgy pont, hogy nem akarom külföldön (Franciao.), mert én úgysem mennék férjhez külföldre.. Nem fáj, de pont írta valaki, hogy mindegy, hogy szűz-e valaki, senkit nem érdekel, akkor meg szerintem mindegy, hogy az vagyok-e, és itt ő az egyetlen, akinek odaadnám, egyébként szerintem tetszem neki, mert mondták páran, hogy tett rám megjehyzéseket, csakhát a család barátja, főleg a bátyámékkal, ezért gáz lenne nagyon, ha kiderülne, és én ezért kérdeztem, hogy egy pasi mit válaszolna erre nagy általánosságban, mert ő egyébként baromi rendes, mindenki szereti, csak hát tényleg benne van ez is, amit írtok.
2009. aug. 27. 23:19
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy rossz emlék lenne.. Mi van, ha valakivel megtörténik, az meg jól átver, és az első alkalom után meg otthagy... Ismerek olyat, akivel ez történt. Ez mennyivel lenne szebbe emlék?
2009. aug. 27. 23:28
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha elhagy, az mennyivel jobb élmény??? Ha így állsz hozzá... Látom mindenki véleményére van válaszod. Ha nem akarsz a jó szóra hallgatni, akkor feküdj le azzal, akivel akarsz. Azért elég gáz, hogy egy pasi szépeket mond és már rögtön szét akarod tenni neki a lábadat. Ennyire nem becsülöd magad?
2009. aug. 28. 08:22
 25/29 A kérdező kommentje:

Ja, van válszom, mert most itthon vagyok. :( :)

Az is idegesítő, hogy a barátnőim egy buliban mindig elmennek a végefelé fiúkkal én meg ottmaradok egyedül, mivel szűz vagyok, idegenekkel nem akarok, de lenne rá jelentkező bőven akik akkor odajönnek, de ezért én többnyire mindig egyedül megyek haza. Régen azért nem tettem meg, mert nem akartam, nekem is olyan álmaim voltak, hogy igen, majd a férjemmel, vagy ilyesmi, aztán így felnőve meg már látom, milyen hülyeség ez... A korosztályomból csak én vagyok szűz, és állandóan azt hiszik, valami nagy vallásos vagyok, vagy ilyesmi, pedig nem, csak ez van.

2009. aug. 28. 11:39
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Szánalom az egész!

ÉN 20 éves FFi vagyok és szűz! Ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal! Fiatal vagy és biztos szép! De nem jogosít fel arra, hogy elronts ezt a dolgot...

Nem bántásból mondom...

2009. aug. 29. 12:17
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Te,benned k-rva erősen ott fityeg a birkaszellem.Miért mész mások után,miért nem maradsz egyéniség?:S
2009. aug. 29. 21:21
 28/29 A kérdező kommentje:
De akkor mit csináljak, ha már néha nagyon rajtam van a görcs? Felnyomkodni nem szoktam semmit, mert nem akarom magamnak elvenni, dehát tiszta stresszes vagyok ettől már. A csiklómmal meg hiába csinálom, az már nekem nem elég. Volt már olyan, hogy 3 órán keresztül éjjel nyüstöltem a csiklómat, de nem elégített ki, pedig elmentem vagy 3-4-szer, de a végén elaludtam a bugyimban a kezemmel, annyira meguntam.
2009. aug. 29. 23:42
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak hormonjai és van, hogy vágyik az ember a szexre vagy az önkielégítésre...De szép is lenne, ha mindenki pl az utcában, mikor épp "akarja" akkor átmegy a szomszádhoz és: - Figyelj már Zoli, nem dugtam még sosem/régen dugtam, hagy feküdjek már össze veled..." Ez a kérdés komolyan hülyeség. De amúgy, ha ennyire körültudod magyarázni, hogy de így, de úgy, akkor minek teszed fel a kérdésed? :D
2009. aug. 30. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!